Baileys dessert

Ingredienser

Kagebund
Tegral Dark Moist Cake 1000
Æg 400
Olie 400
Vand 200
Baileys fromage
Fløde 500
Whippak Flødestabilisator 500
Bavarois Neutral 250
Baileys 150
Kompot
Deli Karamel 1000
Topping
Chantypak 1000
Florentiner
Florex 1000
Nødde- eller mandelflager 300

Fremgangsmåde

Kagebund

Rør ingredienserne sammen med spartel i ca 5 min. Fordel massen i en kantplade og bag ved 180°C i ca 20-25 min.

Fromage

Bavarois Neutral og Bailey’s piskes sammen og den letpiskede fløde/Whippak tilsættes.

kompot

Klar til brug

Topping

Chantypak piskes let

Florentiner

Blandes godt og fordeles i et tyndt lag på bageplader med papir. Bages ved 180°C i 6-8 min. til massen er gylden. Inddeles i ønsket størrelse.

Opbygning

Baileys fromage fyldes i bunden af glasset. En kagebund stikkes ud i passende størrelse og trykkes ned i fromagen. Top kagen op med Deli Karamel og en roset af Chantypak. Dekorer til sidst med små kagestykker og en florentiner.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Udforsk

Relaterde opskrifter