Vi giver vores kunder fuld tilgang til det helt nye industriudstyr, ekspertise og træning, samt dybegående forskning i international trends.
Center For Bread Flavour, som ligger i St. Vith i Belgien, giver kunder, forskere og Puratos-medarbejdere mulighed for at dele deres passion for brød og bedste praksis i arbejdet med at opnå den perfekte smag. Det er også her du finder vores berømte Surdejsbibliotek.
IBKC tilbyder kunder faciliteter og værktøjer som kan udvikle specifikke bageri produkter og muligheden for at forske og teste nye applikationer før produktionsopstart.
Vores kompetencecenter tilbyder industrielle konditorer et fuldt udstyret testcenter, dedikeret til teknologisk innovation og procesoptimering.
I vores Chokoladecenter forsker Puratos eksperter i de nyeste trends inden for chokoladeproduktion, samt udvikler nye koncepter, processer og teknologier.
Opdag hemmelighederne bag bageri, konditori og chokolade hos Puratos Academy. Deltag i vores masterclasses og lad din passion og dine færdigheder blomstre.