Bærkant

Ingredienser

Gram
Kage
Æg 600
Olie 600
Vand 300
Tegral Dark Moist Cake 1500
Vilde bær kompot
Topfil Vilde Skovbær 60% 700
Jordbærfromage
Vand 250
Fløde 500
Classic Jordbær 75
Bavarois Neutral 250
Whippak Flødestabilisator 500
Jordbærgele
Classic Jordbær 20
Miroir Classic Neutral 400

Fremgangsmåde

Kage

Alle ingredienserne køres sammen med spatel ved medium hastighed i 5 min. Vejes af på 1000 g og smøres ud som rouladebunde på silikonepapir. Bages ved 180 °C i 10-12 min.

Vilde bær kompot

Klar til brug.

Jordbærfromage

Letpisk fløde sammen med Whippak. Deli Cheesecake, Bavarois Neutral og vand røres sammen. Den letpiskede fløde vendes heri.

Jordbærgele

Ingredienserne røres forsigtigt sammen til en homogen gele.

Info

Kompleksitetsniveau:  

En kagebund smøres op med 700 g Topfil Vilde Skovbær. En anden kagebund lægges ovenpå og smøres op med 750 g jordbærfromage. En tredje kagebund lægges ovenpå og smøres op med 750 g jordbærfromage. Kagen fryses inden den dekoreres med jordbærgele. Pyntes eksempelvis med Carat Coverlux Milk.