Lemon Cheesecake

Ingredienser

Gram
Kage
Æg 400
Olie 400
Vand 200
Tegral Satin Moist Yellow Cake 1000
Citroncreme
Deli Citron 700
Cheesecakefromage
Vand 250
Fløde 500
Deli Cheesecake 750
Bavarois Neutral 250
Whippak Flødestabilisator 500

Fremgangsmåde

Kage

Alle ingredienserne køres sammen med spatel ved medium hastighed i 5 min. Vejes af på 1000 g og smøres ud som rouladebunde på silikonepapir. Bages ved 180 °C i 10-12 min.

Citroncreme

Klar til brug

Cheesecakefromage

Letpisk fløde sammen med Whippak. Deli Cheesecake, Bavarois Neutral og vand røres sammen. Den letpiskede fløde vendes heri.

Citrongele

Ingredienserne røres forsigtigt sammen til en homogen gele.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Kagens opbygning: En kagebund smøres op med 700 g Deli Citron. En anden kagebund lægges ovenpå og smøres op med 2250 g cheesecakefromage. Kagen fryses inden den dekoreres med citrongele. Pyntes eksempelvis med marengskys.