Kagebund | ||
---|---|---|
Tegral Satin Moist Yellow Cake | 1000 | |
Æg | 400 | |
Olie | 400 | |
Vand | 200 | |
Kokos | 150 | |
Fromage | ||
Fløde | 500 | |
Whippak Flødestabilisator | 500 | |
Bavarois Neutral | 200 | |
Vand | 150 | |
Rom | 100 | |
Classic Ananas | 75 |
Rør ingredienserne sammen med spartel i ca. 5 min. Fordel massen i en kantplade. Drys kokos på toppen og bag ved 180°C i ca 20-25 min.
Bavarois Neutral, Classic Ananas, rom og vand piskes sammen og den letpiskede fløde/Whippak tilsættes.
Fyld glasset ½ op med fromage. Skær den bagte kagebund ud i små firkantede stykker og fordel derefter de små stykker med kagebund i midten af glasset. Fyld glasset op med fromage således det er helt fyldt. Pynt med ananasblade.
Kompleksitetsniveau: