Piña Colada dessert

Ingredienser

Kagebund
Tegral Satin Moist Yellow Cake 1000
Æg 400
Olie 400
Vand 200
Kokos 150
Fromage
Fløde 500
Whippak Flødestabilisator 500
Bavarois Neutral 200
Vand 150
Rom 100
Classic Ananas 75

Fremgangsmåde

Kagebund

Rør ingredienserne sammen med spartel i ca. 5 min. Fordel massen i en kantplade. Drys kokos på toppen og bag ved 180°C i ca 20-25 min.

Fromage

Bavarois Neutral, Classic Ananas, rom og vand piskes sammen og den letpiskede fløde/Whippak tilsættes.

Opbygning

Fyld glasset ½ op med fromage. Skær den bagte kagebund ud i små firkantede stykker og fordel derefter de små stykker med kagebund i midten af glasset. Fyld glasset op med fromage således det er helt fyldt. Pynt med ananasblade.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Udforsk

Relaterde opskrifter