Industriel Bageri Kompetence Center

Hjælp til industrielle kunder

Industrielle og semi-industrielle bagerier rundt om i verden møder udfordringer som er meget forskellige fra dem håndværksbagerne møder, mest pga. forskelligeheder i størrelsen og hastigheden i produktionen. For at hjælpe vores industrielle kunder med at takle disse udfordringer har vi etableret vores Industrielle Bagerikompetencecenter (IBCC). 

Test-projekter

IBCC tilbyder kunder fra hele verden faciliteter og værktøjer til at udvikle specifikke bageriløsninger og til at forske i og teste nye applikationer før produktionsstart. IBCC er således opbygget som et fuldt udstyret testbageri designet specielt til at maksimere teknologisk innovation og forbedre effektiviteten af forskellige processer.  

Skrædddersyet løsninger 

Hos IBCC holder vores team af forskere og tekniske rådgivere øje med nutidens trends relateret til ingredienser, interaktioner, processer og teknologier. Som resultat af dette modtager vores kunder en komplet pakke af skræddersyede løsninger, som dækker levering af ingredienser, udvikling af færdigvarer og opskrifter, der passer til eget udstyr og egne processer, samt implementering af proces og evaluering af produkt.

IBCC tilbyder også træning på specifikke industrielle applikationer og teknologier, så vores kunder altid er i stand til at agere ud fra seneste videnskab og innovation inden for bageri.   

For at finde ud af mere, kontakt  venligst din lokale Puratos repræsentatnt.