Innovationscenter

Pålidelig partner i innovation

Hos Puratos måler vi succes ud fra i hvor høj grad vi er i stand til at hjælpe vores kunder med at udvikle de produkter og løsninger, som gør at deres virksomhed vokser. En vigtig måde hvorpå denne succes skabes er gennem vores Innovationscentre. 

Fra håndværksbagere til industrielle producenter og fra hurtig-service restauranter til store supermarkeder, er en hver af vores kunder velkomne. 

Innovation til alle 

Med teams af tekniske rådgivere, er vores Innovationscentre i hele verden yderst engageret i at støtte kunder både på lokalt og regionalt niveau. Kunderne har i vores centre adgang til det nyeste industriudstyr, ekspertise og træning, samt dybdegående forskning i internationale forbrugertrends.

Vi begrænser vores fokus til tre kerneområder – bageri, konditori og chokolade, men vi tilbyder vores services til alle store og små kunder. Alle vores kunder er velkomne - fra håndværksbagere til industrielle producenter og fra quick-service restauranter til de store supermarkedskæder.

Vores centre og dig

I vores Innovationscentre koncentrerer vi os om at tilbyde tre kerneområder: 

Produktudvikling
For at hjælpe vores kunder med at skabe de bedste færdigvarer, tilbyder vi specialisttræning i alle aspekter af produktudvikling. Hvad end det er at forbedre et nuværende produktsortiment, udvikle nye opskrifter eller benchmarke et produkt op mod konkurrenternes, har vi alt den ekspertise vores kunder behøver for at arbejde sammen side om side. Smag, friskhed, tekstur, ingrediensinteraktion, ernæring og foodpairing - træning, ekspertråd og tekniske seminar er tilgængelige i alle aspekter  af produktudviklingen. 

Kategori ledelse
God kategori ledelse hjælper til at udvikle et fordelagtigt forhold mellem detailhandlen og leverandører. I vores Innovationscenter kan realistiske rentabilitetsmål analyseres og fastsættes for alle produktkategorier - og sammen med vores kunder kan vi udarbejde strategier for at opnå disse mål. 

Produktprofilering
Hvad er de vigtigste egenskaber ved hvert af dine produkter? Er det tekstur? Er det smag?
I vores Innovationscenter arbejder vi hen imod den smag, der er tilpasset til din målgruppe ved først at fokusere på at udarbejde dit produkts unikke karakter. Efterfølgende vil produkter fra forskellige producenter blive rangeret for at finde frem til hvilke produkter, der scorer bedre end andre. Til sidst, kan der udvikles skræddersyede løsninger, som gør det muligt at skabe produkter, der appellerer direkte til din målgruppe. 

Besøg os

Ønsker du at udforske nye måder hvorpå du kan booste din virksomhed eller er du interesseret i at besøge vores Innovationscenter, brug venligst vores kontaktside