Træd ind i et univers, hvor passion møder præcision, og tradition danser hånd i hånd med kreativitet. Velkommen til Puratos Academy, hvor vores mission er at frigøre det fulde potentiale hos professionelle bagere.
Vi inviterer hjerteligt alle professionelle bagere til at begive sig ud på en fortryllende opdagelsesrejse, hvor hemmelighederne bag bageri, konditori og chokolade afsløres, teknikker deles, og fantasien vækkes til live.
Vores programmer har fokus på innovation, sundhed og bæredygtighed og forbereder professionelle bagere på at imødekomme fremtidens markedsbehov og forbrugerpræferencer. Vores undervisning lover at inspirere og sikre en læringsoplevelse, man ikke glemmer.
Dit næste bageeventyr venter – lad os gribe muligheden for at bringe bagerverdenen et skridt videre!
Vi tilbyder en række formater, der matcher dine behov:
Lås op for surdejens mysterier med vores ultimative surdejsoplevelse – i samarbejde med Sourdough Institute. Under ledelse af eksperter inden for området, herunder sensoriske specialister og eksperter i sundhed og velvære, får du en grundig og helhedsorienteret indsigt i alt, du behøver at vide om surdej.
Stéphane Leroux, der i 2004 blev kåret som Meilleur Ouvrier de France i konditori og konfekture, deler sit unikke talent og sin karakteristiske stil i denne masterclass. Under hans vejledning lærer du de grundlæggende elementer og teknikker til at skabe kunstneriske mesterværker i chokolade.
Spændende nye masterclasses er på vej! Hold øje med opdateringer – og vær blandt de første til at sikre dig en plads på vores ekspertledede kurser.
For at nævne nogle af Puratos' services, udvikler vi nye produktkoncepter, deler viden med eksperter, udfører ernæring -og food-parring og tilbyder tekniske seminar.
Du er altid velkommen til at kontakte kontoret eller en af vores lokale Puratos konsulenter, vi står altid klar til at hjælpe dig.