Fruity Gelly

Ingredienser

gram
Kage
Tegral Satin Moist Yellow Cake 1000
Vand 200
Olie 400
Æg 400
Frugtgele
Harmony Classic Neutral 500
Juice (appelsin, æble, tropisk etc.) 500
Crumble
Tegral Satin Moist Yellow Cake 600
Mimetic Primeur 5% 180

Fremgangsmåde

Kage

Bland ingredienserne med spartel i 4 min. ved medium hastighed. Vejes af på 1000 g. Smøres ud på en bageplade med papir. Bages ved 180°C i 10 min.

Frugtgele

Koges sammen. Anvendes ved 65-75°C.

Crumble

Blandes sammen til en crumble/streusel. Bages ved 170°C i ca. 16 min.

Opbygning

Et stykke kage lægges i bunden af et glas. Friske frugter og bær lægges på. Hæld frugtgele over og lad det sætte sig. Dekorer med crumble på toppen.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Udforsk

Relaterde opskrifter