Sensobussen

Forbrugerundersøgelse hvor end forbrugeren befinder sig

Hos Puratos ved vi, at forbrugerne går meget op i hvad de spiser og at deres præferencer konstant ændrer sig, selv helt ned på et lokalt plan.

Men at følge med i forandringerne i forbrugerens smag kan være en svær opgave og ikke mindst at udnytte disse forretningsmæssigt. For at kunne servicere vores kunder med indsigt i forbrugernes præferencer, etablerede vi vores unikke sensoriske analyseservice.  Efterfølgende videreudviklede vi denne service og lancerede den såkaldte Sensobus. 

En mobil sensorisk løsning

Sensobussen er et unikt og fuldt udstyret sensorisk analyselaboratorium på hjul, som kan rejse hen hvor end forbrugerne gør deres daglige indkøb. Sensobussen kan byde velkommen til op til 250 personer pr. dag. At være målrettet forbrugerundersøgelser – og identificere forbrugrnes præferencer – har aldrig været nemmere og mere effektivt.

Sensobussen kan yderligere være behjælpelig med at teste priser, marketingtiltag og nye koncepter. Hvilken type emballage foretrækker forbrugeren, hvad forøger deres brand opfattelse, hvilken information har de brug for til at kunne træffe en beslutning? Med blot få dages arbejde i marken kan en repræsentativ undersøgelse gennemføres præcist, hvor den relevante målgruppe befinder sig. 

Information omkring produktudvikling

Når forbrugerne eller repsondenterne komme ombord i Sensobussen, placeres de i en af de otte sensoriske båse og præsenteres for udvalgte produkter inden for bageri, konditori eller chokolade (afhængigt af undersøgelsen). De stilles digitalt en række spørgsmål på skærmen omkring deres præferencer, og svarerne kan med det samme – og helt præcist – hjælpe vores kunder med deres produktudvikling.

Dette giver mulighed for en hurtig og effektiv vej direkte ind til hjertet af dine kunders præferencer.

Desuden tillader 10 års ekspertise i forbrugerundersøgelse mulighed for at benchmarke og sammenligne resultaterne med et industrigennemsnit indenfor undersøgelsens kategori og region. 

Komplet udvalg til din rådighed

Et række forskellige mobile sensoriske analyser er tilgængelige over hele verden. Der er Sensobusser tilgængelige i Europa og USA og "Sensovan" kører igennem Iberica.  Ved Stillehavet er der 3 "Sensoboxes", som er mobile laboratorier i form af messestande som kan installeres i shoppingcentre eller en hver anden lokation. På nuværende tidspunkt er der en Sensobox lokaliseret i Kina, en i Malaysia til er supporte Sydøstasien og en deles mellem New Zealand og Australien. 

Det er en traditionel undersøgelse udført på moderne vis. 

For mere information om din nærmeste Sensobus eller Sensobox, brug venligst vores kontaktside. Du er aldrig langt fra en Puratos repræsentant, så kontakt os endelig hvis du har behov for hjælp.