Trois Chocolats - En uimodståelig lækkerbisken til julens festligheder

Det er sæson for festlige stunder fyldt med dejligt konditori! Hos Puratos forstår vi, at nutidens forbrugere higer efter mere end bare lækker smag - de søger en ægte oplevelse. De ønsker nydelsen i spændende teksturer, smag og autentiske historier.

Vi nærmer os snart årets afslutning, og vi vil i den forbindelse gerne genopfinde konditoritraditioner, på en ny og mere moderne måde. Enhver konditorikreation har en historie at fortælle, så vi ønsker at lave kreationer, der fanger både hjerter og smag, der bringer glæde til enhver lejlighed.

Puratos brænder for at afdække de unikke historier bag konditori fra hele verden. Vi er her for at hjælpe dig med at skabe dine egne fortællinger, der vil overraske og glæde dine kunder, og i sidste ende booste din virksomhed. Med vores ekspertise og din vision er mulighederne uendelige.

Så lad os tage på denne fortryllende rejse sammen med "Trois Chocolats", også kendt som "triple chokoladekage" og dens historier!

Lad os stå sammen om glæden ved konditori!

Historien bag klassikeren

"Trois Chocolats", også kendt som triple chokoladekage, er en lækker dessert, der har vundet popularitet gennem årene.

Typisk består kagen af tre lag mousse, der hver er lavet med en type chokolade: mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade. Derudover tilføjes der nogle gange chokoladeglasur eller andre chokoladeelementer, som f.eks. kagebunde i mellem lagene, for at forbedre den overordnede smag og tekstur.

Mousse i sig selv er en klassisk fransk dessert med en historie, der går flere århundreder tilbage. Den schweiziske chefkonditor, Charles Fazi, var kendt for at skabe den enkleste form for mousse, bestående af piskede æggehvider og chokolade, til den franske konge, Louis XVI.

Udtrykket "chokolademousse" blev senere opfundet af chefkonditoren, Menon, i 1755, til at beskrive skummet oven på en chokoladedrik. Med tiden udviklede opskriften sig til at omfatte æggeblommer, fløde og sukker, som det ses i opskriftsbogen 'Cuisinier Royal' fra 1820. Chokolademousse vandt popularitet i begyndelsen af det 20. århundrede, da chokolade blev mere tilgængelig og udbredt i desserter.

Trois Chocolats tager konceptet med chokolademousse til næste niveau, ved at byde på tre lag mousse lavet af forskellige typer chokolade. Denne variation tilføjer dybde og kompleksitet til desserten og appellerer til chokoladeentusiaster med forskellige præferencer. Trois Chocolats er blevet en favoritdessert i mange lande verden over, på grund af dens tekstur og intense chokoladesmag.

Snemanden Trois

Vi introducerer vores kreative kreation, snemanden Trois Chocolats, som passer perfekt ind i juletiden. I denne version har vi tilføjet en smeltende saltkaramelkerne, som skaber en unik og lækker smags- og teksturoplevelse. I hver bid vil dine kunder kunne nyde lagene af chokolademousse, suppleret med den lækre karamelfyld. Den fortryllende blanding af smag og det finurlige snemandsdesign, gør denne kage til et uforglemmeligt midtpunkt for dine kunders festlige lejligheder. Nyd julen med denne kreative snemand!

Julemandens Trois

I Julemandens Trois kage har vi tilføjet vores Topfil Finest Cherry 70 %, som giver en lækker og frisk smag af jul. Hvis du ønsker at forkæle dine kunder sundere udgave i julen, er det også muligt at reducerer sukkerindholdet med op imod 30 %, uden at gå på kompromis med smagen og samtidig bevarer den fugtige og smagfulde base. Kontakt din Puratos konsulent, hvis du vil vide mere.

Udforsk

Related Recipes