Julemandens Trois

Ingredienser

Metode

Dark Moist bund

Alle ingredienser blandes sammen ved medium hastighed i 4 min. 

Der vejes 1750 g af på en bageplade med papir.

Bagetemperatur: 180 grader.

Bagetid: ca. 18 min.

Stikkes ud i Ø5 cm.


Frugtfyldning

Sprøjt 15 g på chokoladebundene og sæt på frost.


Hvid chokolademousse

Smelt kakaosmør i mikrobølgeovnen. 

Kog Whippak (250 g) og hæld det over chokoladen og den smeltede kakaosmør. 

Blend til en homogen masse. 

Når temperaturen kommer ned på 32 °C blandes det med letpisket Whippak. 

Kom 25 g i en 5 cm ring, beklædt med plastisk, og sæt på frost.


Mælk chokolademousse

Kog Whippak og hæld det over chokoladen.

Blend til en homogen masse.

Når temperaturen rammer 32 °C blandes det med letpisket Whippak. Kom 25 g ovenpå den hvide chokolademousse og frys igen.


Mørk chokolademousse

Kog Whippak og hæld det over chokoladen.

Blend til en homogen masse.

Når temperaturen rammer 32 °C blandes det med letpisket Whippak. 

Kom 25 g ovenpå den mælkechokolademousse og en Dark Moist bund med Topfil Kirsebær og frys igen.


Ganache

Varm ganachen op til 35 °C.

Tag kagen ud af ringen og kom et tyndt lag på toppen.


Dekoration

Pisk Whippak og lav en lille top på kagen og pynt med et syltet kirsebær.


Udforsk

Related recipes