Vision & Mission

Hos Puratos ved vi at forbrugere i hele verden i stigende grad går op i kvaliteten af deres fødevarer. Ved at observere og analysere verden omkring os, og på ud fra essensen i vores virksomhedsgrundlag – vores DNA – har vi defineret vores vision for fremtiden, der er afgørende for vores virksomheds langsigtede strategiske retning. 

Vores vision

Vi tror på at folk vil være lægge mere og mere vægt på vigtigheden af kvaliteten af deres fødevarer i fremtiden. 

Vores mision

Hos Puratos, er vi tæt på kunder og forbrugere overalt i verden. Vi forvandler teknologier og erfaringer fra fødevarekulturer rundt om i verden til nye muligheder for at hjælpe vores kunder til succes med deres forretning.

Vores mål er at give vores kunder absolut ro i sindet. Takket være vores globale tilstedeværelse og store kulturforståelse, stræber vi også efter at være kilde til kreativitet og nye ideer, imens vi tilbyder vores medarbejdere de bedste muligheder for karriereudvikling. 

Vi arbejder med vores kunder som partnere hvert eneste skridt på vejen, så de kan fortsætte med at tilbyde det bedste til deres kunder. Vores mål er at være deres pålidelige partner i innovation. 

At være vores kunders partner i innovation kræver vores fulde opmærksomhed i enhver given situation. Vores måde at handle på og vores værdier hjælper os med at opnå vores mål. 

Vores værdier guider os i alt hvad vi gør, og at fortjene vores kunders tillid kræver en ufejlbar indsats i forhold til kvalitet og service. 

Vores logo

Vi har indarbejdet enhjørningen i vores logo, som et symbol på etik og mod. Det berømte mytologiske dyr repræsentere alt hvad vi står for. 

Vores måde at handle på

Vores handlemåde er baseret på tillid, hvilket er hjertet i alt hvad vi gør.

Læs mere

Udforsk mere om Puratos