Vores måde at handle på

Vores måde at handle på

Vi udvikler planeten ved at kreere innovative fødevareløsninger for både sundheden og velværet for mennesker overalt.  

Hos Puratos tror vi at fødevarer har helt ekstraordinære kræfter i livet: Kræfter til at mætte, nære, trøste eller til at skabe en hyggelig stund med familien. Fødevarer kan forene folk uanset baggrund og give dig et smil på læberne når livets øjeblikke fejres – både de store og små. I nogle tilfælde har fødevarer endda en helbredende effekt!

Vi tager ikke let på opgaven. Derfor har vi aktivt forpligtet os til en forretningsmodel, som er både bæredygtig, respektfuld og afbalanceret.

Vi er i gang med initiativer, der skal gøre os CO2 neutrale, bruge vand ansvarligt og reducere vores spild. Vi er omhyggelige, når det kommer til indkøb af vores råvarer, og vi bestræber os på at sikre sikker og stabil indtjening for landmændene. Vi arbejder i harmoni med de samfund, vi er en del a fog vi investerer i at skabe livsforandrende udviklingsmuligheder på vore bagerskoler. Vi forpligter os til at skabe en arbejdsplads, hvor vi er engagerede i vore medarbejdere og hvor vi skaber et godt og trygt arbejdsmiljø, der byder mangfoldigheden velkommen og tilbyder masser af muligheder for den personlige udvikling.  

Fødevareinnovation er energi ”for good”. Derfor stræber vi konstant efter at skabe en positiv effekt ved at kreere ​​innovative fødevareløsninger, der fremmer sundhed og velvære og støtter virksomheder, kunder, mennesker og planeten i konstant forbedring. 

Vores mission

Hos Puratos hjælper vi vore kunder med at få success med deres forretning, ved at få teknologier og erfaring fra fødevarekulturer verden over til at fornenes I nye muligheder. Sammen kan vi forbedre tilværelsen for jordens befolkning og beskytte planeten.

Samarbejde

Samarbejde

Vi vælger at vinde ved at arbejde sammen. Store ting lykkes, når vi på tværs af afdelinger og lande arbejder tæt sammen og får kombinerer det bedste fra vore forskellige baggrunde, erfaringer og styrker. 

Passion

Passion

Passion inspirerer os. Passion for brød, for kager og for chokolade. Passion for mennesker, kultur, kunder, samfund, planeten og for vore resultater. Passion giver os en bedre fornemmelse af formålet og gør os i stand til at tænke langsigtet mens vi stadig leverer resultater på den korte bane. Passion presser os til at opnå, hvad der ellers så umuligt ud, for at glæde vore kunder.  

Integritet

Integritet

Integritet er vores moralske kompas. Vi lader os guide af etiske principper, vi behandler folk med respekt og lader altid vore værdier definere vores væremåde.   Vi har nul-tolerance overfor uetisk opførsel. 

Mod

Mod

Mod betyder at agere med selvtillid og optimisme, når man møder modgang. Mod tillader os at udforske nye løsninger samt udvikle og forbedre hele tiden. Mod gør os I stand til at tage kalkulerede risici I jagten på at forfølge vores vision.  

Kvalitet

Kvalitet

Kvalitet er den standard, vi måler alt efter. Det er vores ambition at gøre tingene rigtigt første gang og konstant bestræbe os på at lære og at forbedre os. Kvalitet er alles ansvar, da vi presser på for altid at have den højeste standard og konstant forbedre måden vi gør tingene på. 

Vision

Vision

Vores vision definerer vores fremtid ved at bygge på vores nutid. Den forbinder vores strategi med vores formål og baner vejen for at vi kan eksekvere fremragende. Visioner tillader os at drømme stort, gøre os i stand til at imødegå og klare udfordringer og sætte nye ambitioner.  

Vores organisation

Lær mere om Puratos organisationen, en global kunde-centreret organisation og sammentømret familie virksomhed.

Udforsk

Innovation

Innovation er vores største aktiv og vores unikke salgsargument hvilket bliver bekræftet når vi ser tilbage på hele vores virksomheds historie.

Udforsk