Vores måde at handle på

Puratos Magic

Hvorend vi arbejder, kommer vi tættere på mennesker.  

Vi arbejder hårdt for at forstå kulturen i de lande vi arbejder med og deres unikke måde at handle på. Dette gør vi af to årsager: for bedre at kunne servicere vores kunder i disse lande og for at fordybe os i de specifikke kulturer, så vi kan tage del i og fejre landenes kultur lokalt og globalt.

Mangfoldighed kombineret med sammenhæng: vi deler de samme værdier og har udviklet en fælles global måde at gøre tingene på – vi kalder det ”Puratos Magic”. Alt dette kommer fra vores erfaring fra arbejdet på tværs af kulturer og med de bedste bagere, konditorer og chocolatiers. 

Inspiration & innovation

Vi ønsker at være kilden til nye ideer hos alle vi arbejder med. Vi tror på at mennesker i stigende grad forventer en højere standard af deres fødevare – højere standard af både kvalitet og nytænkning. Derfor arbejder vi tæt sammen med vores kunder som partnere i innovation for bedst muligt at lever op til disse forventninger. Vores tilgang og måde at handle på er baseret på seks Puratos kerneværdier, beskrevet i detaljer herunder. 

Team Spirit

Team Spirit

Team spirit er en essentiel del af den måde vi driver virksomhed på. Vi tror på at helheden overstiger summen af de små dele - i sin enkelthed, ved at arbejde sammen kan vi opnå mere og have det sjovere. 

Passion

Passion

Med stor passion hjælper vi vores kunder med at udvikle deres virksomhed gennem nye ideer. Med stor passion skaber vi et arbejdsmiljø som stimulerer mennesker til at udvikle sig og som belønner deres entusiasme med tillid og support. 

Etik

Etik

Etik driver alle vores beslutninger og alt hvad vi gør. Ved at være ærlig, samvittighedsfuld og opretholde vores professionelle standarder, anerkedner vi vores forpligtelser og sikrer komplet fødevaresikkerhed. 

Mod

Mod

Passion er intet uden mod. At gribe mulighederne kræver en hvis portion mod og tapperhed. Vi er aldrig bange for at finde nye veje eller afprøve nye tiltag. 

Kvalitet

Kvalitet

At gøre det rigtigt første gang, hver gang – og altid forsøge at forbedre sig. Der er ikke nogen bedre beskrivelse af vores daglige ”drive” for kun den bedste kvalitet. 

Vision

Vision

Innovation kræver vision. Visionen om at bygge på erfaring, om ivrigt at søge efter nye horisonter og hjælpe vores kunder med at forberede sig på en konstant udviklende fremtid. 

Vores organisation

Lær mere om Puratos organisationen, en global kunde-centreret organisation og sammentømret familie virksomhed.

Udforsk

Innovation

Innovation er vores største aktiv og vores unikke salgsargument hvilket bliver bekræftet når vi ser tilbage på hele vores virksomheds historie.

Udforsk