Vores måde at handle på

Vores måde at handle på

Hos Puratos tror vi på, at mad er en vigtig kraft i vores liv: kraften til at forsørge, nære, trøste og bringe familier sammen. Det kan forene mennesker med forskellige baggrunde og få et smil på læberne, når vi fejrer livets øjeblikke – store som små. Det har endda den unikke kraft til at helbrede!

Vi tager ikke let på dette store ansvar, og derfor har vi aktivt forpligtet os til at drive en forretning, som er bæredygtig, respektfuld og afbalanceret. For at føre det ud i livet, implementerer vi planer for at opnå CO2-neutralitet, bruge vand ansvarligt og reducere spild. Vores råvarer hentes med respekt, og vi bestræber os på at garantere sikker og stabil indtjening for landmændene. Vi arbejder i harmoni med de samfund, vi er en del af, og investerer i uddannelsesmuligheder i form af vores bageriskoler. Vi er engagerede i vores medarbejdere og skaber et omsorgsfuldt arbejdsmiljø, der byder mangfoldighed velkommen og fremmer personlig udvikling.

Fødevareinnovation er en vigtig energi til fremtiden. Derfor stræber vi konstant efter at øge vores positive effekt, ved at skabe innovative fødevareløsninger, der fremmer sundhed og velvære, og støt bevæger virksomheder, kunder, mennesker og planeten i den rigtige retning. 

Vores mission

Hos Puratos hjælper vi vore kunder med at få success med deres forretning, ved at få teknologier og erfaring fra fødevarekulturer verden over til at fornenes I nye muligheder. Sammen kan vi forbedre tilværelsen for jordens befolkning og beskytte planeten.

OUR VISION

Vision

Vision

Vores vision definerer vores fremtid ved at bygge på vores nutid. Den forbinder vores strategi med vores formål og baner vejen for at vi kan eksekvere fremragende. Visioner tillader os at drømme stort, gøre os i stand til at imødegå og klare udfordringer og sætte nye ambitioner.  

Mod

Mod

Mod betyder at handle med selvtillid og optimisme, når du møder modgang. Det presser os til at udforske nye løsninger, innovere og løbende forbedre os. Mod sætter os i stand til at tage kalkulerede risici i forfølgelsen af vores vision.

Passion

Passion

Passion inspirerer os. Passion for brød, for kager og for chokolade. Passion for mennesker, kultur, kunder, samfund, planeten og for vore resultater. Passion giver os en bedre fornemmelse af formålet og gør os i stand til at tænke langsigtet mens vi stadig leverer resultater på den korte bane. Passion presser os til at opnå, hvad der ellers så umuligt ud, for at glæde vore kunder.  

Samarbejde

Samarbejde

Vi vinder ved at arbejde tæt sammen. Store ting lykkes, når vi på tværs af afdelinger og lande arbejder tæt sammen og kombinerer det bedste fra vore forskellige baggrunde, erfaringer og styrker. 

Integritet

Integritet

Integritet er vores moralske kompas. Vi lader os guide af etiske principper, vi behandler folk med respekt og lader altid vore værdier definere vores væremåde.  Vi har nul-tolerance overfor uetisk opførsel. 

Kvalitet

Kvalitet

Kvalitet er den standard, vi måler alt efter. Det er vores ambition at gøre tingene rigtigt første gang og konstant bestræbe os på at lære og at forbedre os. Kvalitet er alles ansvar, da vi presser på for altid at have den højeste standard og konstant forbedre måden vi gør tingene på. 

Our code of conduct

Vores Code of Conduct guider os i at handle med integritet, opbygge tillid undervejs, både overfor kolleger, vores kunder, vores leverandører og alle andre interessenter, som vi møder. Denne tillid er grundlaget for vores Puratos Magic, som er indlejret i vores vision, mission og manifest og i vores værdier og arbejdsprincipper.

Puratos "Code of Conduct" giver retningslinjerne for at sikre, at alle individer, der handler på vegne af Puratos, udfører deres aktiviteter på en etisk måde og i overensstemmelse med internationale og lokale love, og med de standarder, som Puratos opstiller i sine politikker, regler, procedurer og retningslinjer.

Speak up @ Puratos

Puratos er forpligtet til at drive forretning med retfærdighed, integritet og respekt for gældende love, vores værdier og arbejdsprincipper. På trods af denne forpligtelse kan du en dag observere adfærd, der ikke er i overensstemmelse med gældende lovgivning, vores adfærdskodeks eller vores virksomhedspolitikker. Puratos værdsætter virkelig hjælpen fra medarbejdere og tredjeparter, der rejser deres bekymringer. Ved at gøre det giver du Puratos mulighed for at håndtere problemet.

Disse bekymringer kan du naturligvis tage med din leder, HR-chef eller din kontaktperson i Puratos. Alternativt kan du også sende os en besked via e-mail på codeofconduct@puratos.com eller på vores Speak Up portal.

Vores organisation

Lær mere om Puratos organisationen, en global kunde-centreret organisation og sammentømret familie virksomhed.

Vores organisation

Lær mere om Puratos organisationen, en global kunde-centreret organisation og sammentømret familie virksomhed.

Udforsk

Innovation

Innovation er vores største aktiv og vores unikke salgsargument hvilket bliver bekræftet når vi ser tilbage på hele vores virksomheds historie.

Udforsk