The Next Generation Cacao Foundation er en vigtig del af vores engagement i bæredygtig kakaosourcing. Fonden fungerer som en non-profit organisation, der arbejder for at fremme den sociale, økonomiske og miljømæssige udvikling i kakaodyrkende lokalsamfund, som deltager i vores Cacao-Trace™ program.
Vores mission er at forbedre levevilkårene for kakaobønder ved at sikre, at de modtager en retfærdig andel af den værdi, der skabes i chokoladeforsyningskæden. Dette opnås gennem udbetalingen af “Chocolate Bonus”, en præmie betalt af Cacao-Trace-kunder.
Fonden fungerer som en transparent og ansvarlig platform til indsamling og fordeling af Chocolate Bonus. Vi garanterer, at 100 % af de indsamlede midler går direkte til bønderne.
Dyk ned i vores Cacao-Trace-program og Next Generation Foundation – og se vores seneste resultater i de nyeste rapporter.
Bakery School Foundation blev etableret med et nobelt formål: at give kvalitetsuddannelse til unge fra udsatte miljøer i forskellige lande. Med erkendelsen af børns vanskelige vilkår på gaden og behovet for dygtige bagere, konditorer og chokolademagere tog Puratos affære.
Vores omfattende kurser går ud over basal uddannelse og giver eleverne praktisk træning, der gør dem i stand til at tjene en anstændig løn. Vi tror på at tilbyde virkelighedsnære erfaringer, og derfor indeholder vores program praktikophold hos forskellige virksomheder, hvor eleverne ikke kun oplæres, men også får løn for deres arbejde.
Vores engagement rækker ud over uddannelse. Vi er dedikerede til at hjælpe vores dimittender med at få succes ved at tilbyde jobmuligheder baseret på merit og præstation i vores datterselskaber. Alternativt hjælper vi dem med at finde meningsfuldt arbejde hos vores kunder, så de får mulighed for at forfølge deres passion og opbygge en succesfuld karriere.
Puratos sætter altid mennesker først. Vi balancerer innovation med tradition for at sikre en overlegen kvalitet, der aldrig går på kompromis med vores værdier – og vi gør en ekstra indsats for at dele vores succes med dem, der følger os på rejsen.
Bagning og chokoladefremstilling er blandt menneskehedens ældste og mest værdsatte færdigheder. Vi er stolte af at bevare denne arv.