Sydfynsk Aeblekage

Ingredienser

Gram
Crumble
Cremyco 500
Mimetic Primeur 5% 750
Mel 500
Brun Farin 500
Havregryn 500
Kagemasse
Tegral Satin Creme Cake Neutral 1000
Puratos Plange Franchipan 800
Æg 350
Olie 300
Vand 465
Æble/kanel kompot
Topfil Æble 90% 1000
Kanel 1-3

Fremgangsmåde

Crumble

Alle ingredienser køres sammen på en gang.

Kagemasse

Alle flydende ingredienser kommes i kedlen først, derefter Tegral Satin Creme Cake Neutral samt Plange Franchipan. Det hele røres sammen til en homogen masse.

Æble/kanel kompot

Ingredienserne køres sammen og er klar til brug.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Kagens opbygning: Kom 50 g Crumble i bunden af formen, dernæst 350 g kagedej. Sprøjt en spiral af æble/kanel kompotten ned i dejen (ca 100g). Slut med at drysse 15-20 g crumble over. Kagen bages ved 180°C i ca. 50 min.

Udforsk

Relaterde opskrifter