Spindelvævskage

Ingredienser

gram
Chokoladekage
Tegral Satin Creme Cake Choco 1000
Æg 350
Olie 300
Vand 225
Abrikosmarmelade
Topfil Abrikos 60% 1000
Appelsinfromage
Whippak Flødestabilisator 500
Fløde 500
Vand 250
Bavarois Neutral 250
Classic Orange 75
Chokoladeglaze
Decorcreme Hvid 50
Decorcreme Mørk 1000

Fremgangsmåde

Chokoladekage

Alle ingredienser køres sammen med spatel ved medium hastighed i 5 min. til en homogen dej. Fordeles i runde kageforme Ø16. Vægt: 300 g. Bagetemperatur: 180°C Bagetid: 30 min. Efter afkøling flækkes kagerne til to bunde.

Abrikosmarmelade

Klar til brug. Anvend ca. 50 g pr. kage. Fordeles på den nederste bund

Appelsinfromage

Whippak og fløde letpiskes. Vand, Bavarois Neutral og Classic Orange røres grundigt sammen og vendes i den letpiskede fløde. Anvend ca. 100 g pr. kage. Fordel størsteparten på den nederste bund. Saml kagen med den anden bund og smør glat på toppen og siderne med den resterende fromage.

Chokoladeglaze

Carat Decorcreme Mørk varmes op til ca. 40°C og kagen overtrækkes (ikke frossen). Lav en spiral med Carat Decorcreme Hvid (også ca. 40°C) og træk et spindelvævsmønster i kagen.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Udforsk

Relaterde opskrifter