Sirupskage

Ingredienser

gram
Kagebund
Tegral Satin Moist Yellow Cake 1000
Æg 400
Olie 400
Mørk Sirup 200
Honningkagekrydderi 20
Kompot
Topfil Abrikos 60% 1000
Vanilje Creme
Margarine eller smør 1000
Flormelis 1000
Cremyco 150
Miroir Classic Neutral 150
Vanilje (ca.) 10
Vanilje Creme total 2310

Fremgangsmåde

Kagebund

Bland Tegral Yellow Moist Cake, æg, olie, honningkage krydderi og sirup sammen til en homogen masse. Vej 300 g af i formen og bag i ca. 35-40 min ved 180°C

Kompot

Klar til brug

Vanilje Creme

Pisk alle ingredienser sammen til en let og luftigt skum

Opbygning

Kom 300 g kagedej i formen, og kagen bages. Når kagen er afkølet flækkes den og der fyldes et lag Topfil Abrikos på, efterfulgt af et lag smørcreme. Kagen dyppes i Belcolade, Carat, Decorcreme Mørk eller Fudge Icing Cacao og drysses med lidt ristet mandler.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Udforsk

Relaterde opskrifter