Saltet karamel snitte

Ingredienser

Linsedej
Mimetic Primeur 5% 1000
Flormelis 750
Æg 250
Hvedemel 1425
Belcolade Kakao 75
Abrikos kompot
Topfil Abrikos 60% 1000
Saltet karamel
Deli Karamel 1000
Saltflager 10

Fremgangsmåde

Linsedej

Alle ingredienserne køres sammen ved medium hastighed. Dejen skal være glat og ensarte. Rulles ned på 3 mm. Pladen deles i 6 stænger og bages ved 220°C i ca. 12 min.

Abrikos kompot

Klar til brug

Saltet karamel

Blandes og er herefter klar til brug (Vigtig! Sørg for at bruge flager eller groft salt)

Info

Kompleksitetsniveau:  

Opbygning: Når linsebundene er afkølet, sprøjtes 120g Topfil Abrikos 60% på hver anden bund og toppen lægges på. Snitten glaseres med 100g Salt karamel og drysses med lidt hakket peanuts. Deles i 9 stk.

Udforsk

Relaterde opskrifter