Saltet Karamel Croissant

Ingredienser

Dej
Mel 1000
Vand 450
Salt 20
Sukker 80
Gær 50
Peanut butter 100
Sapore Fidelio 25
Mimetic Primeur 5% 50
S500 15
Mimetic Primeur 5% (til laminering) 500
Farvet dej
Dej 425
Belcolade Kakao 40
Vand 20
Fyld
Deli Karamel Tilpas
Chokolade overtræk
Belcolade Selection Lait Caramel Tilpas

Fremgangsmåde

Step-by-step Dej

Farvet dej

Tag de 425 g af dejen fra 2 min. før æltningen afsluttes og bland med en pasta af kakao pulver og vand

Fyld

Klar til brug

Info

Kompleksitetsniveau:  

Efter afbagning: Fyld med Deli Karamel. Glaser med tempereret Belcolade Selection Lait Caramel og pynt med peanuts og havsalt

Udforsk

Relaterde opskrifter