Ris alamande fromage kage

Ingredienser

gram
Mandel cookie
Tegral Satin Creme Cake Neutral 3000
Mimetic Primeur 5% 1000
Æg 300
Hakket mandler eller flager 100
Ris alamande fromage
Puratos Risengrød 1000
Fløde 150
Whippak Flødestabilisator 150
Vand 125
Bavarois Neutral 125
Vaniljesukker 10
Ristet hakket mandler 60
Kirsebær Gele
Miroir Classic Neutral 1000
Topfil Kirsebær 70% 1000

Fremgangsmåde

Mandel cookie

Alle ingredienser røres sammen med spartel, Stilles på køl til den er kold. Rulles ud i 5 mm og stikkes ud så den passer i en ring. Bages i ringen ca. 18 min ved 180°C (Kan også smuldres og blandes med smør efter den er bagt)

Ris alamande fromage

Risengrøden blandes med den piskede Fløde/Whippak samt de ristet mandler og vanilje (evt lidt sukker). Bavarois Neutral og vand piskes sammen og blandes med Ris alamande massen. Tip: Du kan godt undlade at riste mandler, men ristede mandler giver mere mandel smag.

Kirsebærgele

Topfil Kirsebær 70 % blendes i en skål og blandes med Miroir Classic Neutral.

Opbygning

Bag mandel cookie bunden. Når den er afkølet fyldes 50 g Topfil Kirsebær på bunden. Derefter fyldes ringen med Ris alamande fromagen og kagen stilles på frost. Inden servering røres kirsebær gelen sammen, blendes og smøres glat ovenpå den afkølede fromage.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Tip: Ønskes en tynd gele på toppen kan man alternativt bruge en Gele lavet med Topfil Kirsebær der er blendet og derefter blandet 50/50 med Miroir Classic Neutral. Dette skal smørres med et tyndt lag på den frosne kage.

Udforsk

Relaterde opskrifter