Pistacie Croissant

Ingredienser

Dej
Mel 1000
Vand 450
Salt 20
Sukker 80
Gær 50
Sapore Fidelio 25
Mimetic Primeur 5% 50
S500 15
Mimetic Primeur 5% (til lamniering) 500
Favet dej
Dej 425
Grøn farve 2
Fyld - Hasselnøddecreme
Carat Supercrem Nutolade 100
Knust isvaffel 10
Flagesalt 2
Fyld - Pistacie Cremé Mousseline
Cremyco 1/3
Chantypak 2/3
Summum Pistacie 65
Smeltet smør 150
Sirup
Harmony Sublimo Glaze & Go Neutral 1000
Vaniljestang 1 stang

Fremgangsmåde

Step-by-step Dej

Farvet dej

Tag 425 g af dejen fra 2 min. før æltning afsluttes og bland med 2 g grøn farve, fortyndet med et par dråber vand

Fyld - Hasselnøddecreme

Bland ingredienserne godt sammen

Fyld - Pistacie Creme Mousseline

Bland færdigpisket Cremyco og Chantypak. Tilsæt efterfølgende Summum Pistacie og smeltet smør

Info

Kompleksitetsniveau:  

Glasér croissanten med sirup og drys med pistaciestykker. Skær croissanten midt over læg Hasselnøddecreme i bunden og sprøjt med Pistacie créme mousseline ovenpå, inden du lukker croissanten.

Udforsk

Relaterde opskrifter