Mokka Éclair

Ingredienser

Gram
Vandbakkelse
Tegral Clara Super 1000
Vand 1000
Mælk 500
Olie 100
Crumble
Mel 280
Brun Farin 200
Mimetic Primeur 5% 200
Fyld
Vand 1000
Whippak Flødestabilisator 1000
Cremyco 300
Classic Moka 100
Dekoration
Decorcreme Mørk

Fremgangsmåde

Vandbakkelse

Mælk og vand varmes til 50-60°C. Tilføj olie og Tegral Clara Super. Mixes i 5 min. med spartel ved medium hastighed. Sprøjtes ud med stjernetylle på silikonepapir eller gummimåtter. Dekoreres med nedenstående crumble inden afbagning.

Crumble

Ingredienserne køres sammen til en mørdej. Rulles ned på 2 mm og fryses i en time. Deles i rektangler så de passer med vandbakkelserne. Lægges ovenpå vandbakkelserne og bages ved 160°C med lukket spjæld de første 5 min. Derefter med åbent spjæld i 35-40 min.

Fyld

Ingredienserne piskes sammen i ca. 5 min og fyldes herefter i de afkølede Éclairs.

Dekoration

Lunes i mikribølgeovn eller vandbad til 35-40°C. De fyldte Éclairs dyppes heri. Dekoreres med et kvadratisk stykke chokoladepynt af Belcolade Selection Noir.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Kagens opbygning: 1. Vandbakkelse 2. Crumble 3. Creme 4. Dekoration

Udforsk

Relaterde opskrifter