Mango / Kirsebær Croissant

Ingredienser

Dej
Mel 1000
Vand 450
Salt 20
Sukker 80
Gær 50
Sapore Fidelio 25
Mimetic Primeur 5% 50
S500 15
Mimetic Primeur 5% (til lamniering) 500
Farvet dej
Dej 425
Rød farve 1
Gul farve 0,5
Fyld
Topfil Mango 50% Tilpas
Flødecreme
Cremyco 1/3 færdigpisket
Chantypak 2/3 færdigpisket
Sirup
Harmony Sublimo Glaze & Go Neutral 1000
Vaniljestang 1 stk
Kirsebærsirup
Harmony Sublimo Glaze & Go Neutral 100
Classic Kirsebær 20

Fremgangsmåde

Step-by-step Dej

Farvet dej

Tag 425 g af dejen fra 2 min. før æltning afsluttes og bland med 1 g rød farve og 0,5 g gul farve fortyndet i et par dråber vand

Fyld

Klar ti brug

Flødecreme

Bland Cremyco og Chantypak sammen, tilsæt evt. en smule Topfil Mango i flødecremen også

Kirsebærsirup

Mix sammen og kom i en 4 ml pipette

Info

Kompleksitetsniveau:  

Glaser med sirup. Skær corissanten op og læg et tyndt lag Topfil Mango, efterfulgt af flødecreme og luk croissanten. Sprøjt en flot hanekam af creme på toppen og dekorer med bær og en pipette fyldt med kirsebærsirup

Udforsk

Relaterde opskrifter