Karamel/ æblesnitte

Ingredienser

Gram
Linsedej
Mimetic Primeur 5% 1000
Flormelis 750
Æg 250
Hvedemel 1500
Kagebund
Tegral Toffee Creme Cake 1000
Æg 250
Olie 300
Vand 225
Æblefromage
Vand 300
Bavarois Neutral 250
Topfil Æble 90% 200
Whippak Flødestabilisator 500
Fløde 500

Fremgangsmåde

Linsedej

Alle ingredienserne køres sammen ved medium hastighed. Dejen skal være glat og ensarte. Rulles ned på 3 mm. Skæres ud i ønsket størrelse og bages ved 200°C

Kagebund

Alle ingredienserne køres sammen ved medium hastighed i ca. 4 min. 1000g smørers ud på en plade og drysses med nødder. Bages ved 180°C i ca. 12 min.

Æblefromage

Fløde og Whippak letpiskes. Bavarois Neutral og vand piskes hvorefter Topfil Æble 90% piskes i. Det hele vendes i den letpiskede fløde.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Kagens opbygning: Den bagte Tegral Toffee Creme Cake bund lægges med nødderne ned ad i en kantplade. Æblefromagen smøres på efterfulgt af endnu en bagt Tegral Toffee Creme Cake bund - denne gang med nødderne op ad. Når fromagekagen er frossen skæres den ud i ønsket stykker og lægges på siden, på den bagte linsedejs bund. En tynd stribe Deli Karamel sprøjtes på midten af kagen og dækkes af hvide Belcolade Shavings Blanc

Udforsk

Relaterde opskrifter