Alle ingredienserne køres sammen ved medium hastighed. Dejen skal være glat og ensarte. Rulles ned på 3 mm. Skæres ud i ønsket størrelse og bages ved 200°C
Alle ingredienserne køres sammen ved medium hastighed i ca. 4 min. 1000g smørers ud på en plade og drysses med nødder. Bages ved 180°C i ca. 12 min.
Fløde og Whippak letpiskes. Bavarois Neutral og vand piskes hvorefter Topfil Æble 90% piskes i. Det hele vendes i den letpiskede fløde.
Kompleksitetsniveau:
Kagens opbygning: Den bagte Tegral Toffee Creme Cake bund lægges med nødderne ned ad i en kantplade. Æblefromagen smøres på efterfulgt af endnu en bagt Tegral Toffee Creme Cake bund - denne gang med nødderne op ad. Når fromagekagen er frossen skæres den ud i ønsket stykker og lægges på siden, på den bagte linsedejs bund. En tynd stribe Deli Karamel sprøjtes på midten af kagen og dækkes af hvide Belcolade Shavings Blanc