Jordbærtærte med Creme Napoleon

Ingredienser

Linsedej
Mel 3000
Mimetic Primeur 5% 2000
Flormelis 1000
Æg 300
Mazarinmasse
Plange Franchipan 1500
Sukker 1000
Mel 200
Smør og margarine 1000
Æg 800
Vand 300
Creme Napoleon
Cremyco 300
Vand 1000
Chantypak 1000

Fremgangsmåde

Linsedej

Ingredienserne køres sammen til linsdej. Hviler min. 60 min inden den rulles ned på 3 mm og stikkes ud i passende størrelse.

Mazarinmasse

Plange Franchipan, sukker, mel og fedtstof røres sammen med spartel til en homogen masse. Æg og vand tilsættes lidt ad gangen.

Creme Napoleon

Ingredienserne piskes sammen til en luftig creme.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Forme fores med linsedej og fyldes herefter halvt op med mazarinmasse. Tærterne bages i ca. 35 min afhængigt af størrelse ved 180°C. Når tærterne er afkølede, dyppes de i Belcolade Selection Noir og toppes med Creme Napoleon. Dekorer med friske jordbær og Harmony Sublimo eller Harmony Ready.

Tip: Kagen kan dekoreres med en kant af kransekage og Belcolade Shavings Blanc.

Udforsk

Relaterde opskrifter