Irish Coffee dessert

Ingredienser

Kagebund
Tegral Dark Moist Cake 1000
Æg 400
Olie 400
Vand 200
Kokos 150
Fromage
Fløde 500
Whippak Flødestabilisator 500
Bavarois Neutral 200
Vand 200
Whiskey 50
Classic Moka 60
Topping
Chantypak 1000

Fremgangsmåde

Kagebund

Rør ingredienserne sammen med spartel i ca 5 min. Fordel massen i en kantplade, og bag ved 180°C i ca 20-25 min.

Fromage

Bavarois Neutral, Classic Mokka, Whiskey og vand piskes sammen og den letpiskede fløde/Whippak tilsættes.

Topping

Chantypak piskes let

Opbygning

Fyld glasset ½ op med fromage. Skær den bagte kagebund ud i små firkantede stykker og fordel derefter dem i midten af glasset, således de er dækket af fromage hele vejen rundt. Fyld lidt mere fromage på og slut med at toppe desserten med den let piskede Chantypak. Pynt den med sigtet Belcolade Kakao og evt. Belcolade Shavings Noir.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Udforsk

Relaterde opskrifter