Grunddej | ||
---|---|---|
Hvedemel | 2000 | |
Sukker | 200 | |
Gær | 150 | |
Olie | 150 | |
Æg | 50 | |
Vand | 1000 | |
Easy Soft'r 10/100 | 200 | |
Sapore Fidelio | 40 | |
Grov version - tilsæt | ||
Softgrain Sprouted Rye | 400 |
Kompleksitetsniveau:
Tips & Tricks:
Vælg din favorit pølse - fx. en almindelig brunchpølse eller en lækker Chorizopølse.
Forslag til fyld:
Fransk inspireret: Pølse, en stribe sennep, en strimmel brieost
Dansk inspireret: Pølse, ketchup, sennep, ristede løg & revet ost Tysk inspireret 1: Pølse, sennep, saurkraut, revet ost
Tysk inspireret 2: Pølse, sennep, karryketchup, rå løg, revet ost Italiensk inspireret: Pølse, argurkerelish, revet ost, chilipesto, bacontern, syltede rødløg
Mexikansk inspireret: Pølse, guacamole, salsa, chiliflager, revet ost.