Fransk Citronsnitte

Ingredienser

Fremgangsmåde

Linsedej

Alle ingredienserne køres sammen ved medium hastighed. Dejen skal være glat og ensarte. Rulles ned på 3 mm. Pladen deles i 6 stænger og bages ved 220°C i ca. 12 min.

Citron kompot

Klar til brug

Marengs

Ovablanca og vand piskes til en fast marengs

Opbygning

Når stængerne af linsedej er afkølet, sprøjtes 60g Deli citron på hver anden bund, hvorefter toppen lægges på. 70 g marengs smøres på toppen og flamberes. Deles i 9 stk.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Opbygning: Når stængerne af linsedej er afkølet, sprøjtes 60g Deli citron på hver anden bund, hvorefter toppen lægges på. 70 g marengs smøres på toppen og flamberes. Deles i 9 stk.

Udforsk

Relaterde opskrifter