Alle ingredienser røres sammen med spartel I ca. 4 min ved medium hastighed. Massen skal være glat og ensartet. Vejes af på 900 g og smøres ud som rouladebunde på bageplader beklædt med silikonepapir og bages ved 180°C i 10-12 min.
Festipak bringes til kogepunktet og hældes over Belcolade Selection Lait. Massen røres sammen til en chokoladeganache. Når ganachens temperatur kommer ned på ca. 35°C vendes den letpiskede fløde i.
Classic Banan, Bavarois Neutral og vand piskes sammen og vendes rundt i den letpiskede Whippak.
Miroir Classic Neutral og gul farve røres forsigtigt sammen.
Kompleksitetsniveau:
Kagens opbygning: En kagebund smøres op med 1500 g lys chokolademousse. En anden kagebund lægges ovenpå og smøres op med 1500 g bananfromage. Kagen indfryses inden den dekoreres med 300 g gul gele. Deles i ønsket størrelse og dekoreres med Belcolade Selection eller Carat Coverlux.