Eksotisk fromagesnitte

Ingredienser

Gram
Kagebund
Tegral Satin Creme Cake Neutral 1000
Æg 350
Olie 300
Vand 225
Lys Chokolademousse
Festipak 375
Belcolade Lait Selection 35% 650
Fløde 525
Bananfromage
Classic Banan 75
Bavarois Neutral 250
Vand 250
Whippak Flødestabilisator 1000
Gele
Miroir Classic Neutral 300
Gul farve 5

Fremgangsmåde

Kagebund

Alle ingredienser røres sammen med spartel I ca. 4 min ved medium hastighed. Massen skal være glat og ensartet. Vejes af på 900 g og smøres ud som rouladebunde på bageplader beklædt med silikonepapir og bages ved 180°C i 10-12 min.

Lys Chokolademousse

Festipak bringes til kogepunktet og hældes over Belcolade Selection Lait. Massen røres sammen til en chokoladeganache. Når ganachens temperatur kommer ned på ca. 35°C vendes den letpiskede fløde i.

Bananfromage

Classic Banan, Bavarois Neutral og vand piskes sammen og vendes rundt i den letpiskede Whippak.

Gele

Miroir Classic Neutral og gul farve røres forsigtigt sammen.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Kagens opbygning: En kagebund smøres op med 1500 g lys chokolademousse. En anden kagebund lægges ovenpå og smøres op med 1500 g bananfromage. Kagen indfryses inden den dekoreres med 300 g gul gele. Deles i ønsket størrelse og dekoreres med Belcolade Selection eller Carat Coverlux.

Udforsk

Relaterde opskrifter