Dessert ala Rubinsteiner

Fremgangsmåde

Fremgangsmåde

Makron

Plange Franchipan, sukker og mel røres sammen med spartel, tilsæt æggehvider lidt efter lidt til massen er homogen. Bages ved 180°C

Vandbakkelse

Alle ingredienserne køres sammen med spartel ved maksimal hastighed i 5-6 min. Sprøjtes ud med stjernetylle i ønsket størrelse. Bages ved 220°C

Gele

Blandes og er herefter klar til brug.

Fromage

Bavarois Neutral, vand og rom piskes sammen og den letpiskede fløde/Whippak tilsættes.

Topping

Piskes let og er herefter klar til brug

Opbygning

Fromage fyldes i bunden af glasset. Dernæst et lag hindbærgele og så et lag knuste makroner. Derefter et lag af fromage igen. Slut af med et lag af den letpiskede Chantypak og dekorer med små vandbakkelser.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Udforsk

Relaterde opskrifter