Crownie Croissant

Ingredienser

Fremgangsmåde

Step-by-step Dej

Brownie

Ingredienserne røres sammen med spatel til en homogen masse i 4-5 min. ved medium hastighed. Fordeles i en kantplade og bages ca. 20 min. ved 180°C. Efter bagning deles den i mindre stænger á ca. 5 g /stk. samt små, kvadratiske tern.

Creme Anglaise

Æggeblommer og sukker piskes luftigt med korn fra en halv vaniljestang. Mælk og fløde varmes op til 85°C og hældes over æggesnapsen under konstant omrøring. Genopvarm hele cremen til 85°C og stil derefter til afkøling. Cremen fyldes i pipetter og sættes i de færdige croissanter (4ml pr. croissant).

Sirup

Koges til sirup og stryges på de færdigbagte croissanter.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Dekoration: Dekoreres med Deli Caramel, små tern af brownie og lidt pecannødder (samt pipetten med creme).