Citron-cheesecaketærte

Ingredienser

Gram
Linsedej
Mel 900
Mimetic Primeur 5% 600
Flormelis 300
Æg 90
Citroncreme
Deli Citron 15
Ostecreme
Deli Cheesecake 10

Fremgangsmåde

Linsedej

Linsedejen køres akkurat sammen. Hviler mindst en time inden den rulles ned på 3 mm. Forme fores med linsedejen og bages let gylden ved 180°C i ca. 12 min.

Citroncreme

Klar til brug.

Ostecreme

Klar til brug.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Kagens opbygning: De forbagte linsedejsskaller fyldes med 15 g Deli Citron (i kanten) og 10 g Deli Cheesecake (i midten) pr. stk. Bages herefter ved 180°C i 8-10 min. Cremerne må ikke begynde at koge. Efter afkøling dekoreres tærten med et marengskys og chokoladepynt.

Udforsk

Relaterde opskrifter