Cheesecake med chokokiks

Ingredienser

gram
Chokokiksebund
Chokoladekiks fx. Oreo 1000
Smør, ca. 350
Dark Moist Cake bund
Tegral Dark Moist Cake 1000
Æg 400
Olie 400
Vand 200
Cheesecake med chokokiks
Deli Cheesecake 1000
Chokokiks 400
Whippak Flødestabilisator 2000 g

Fremgangsmåde

Chokokiksebund

Smørret smeltes og blandes med knuste chokokiks. Ca. 150 g komprimeres i en ring Ø14 og sættes på frost.

Dark Moist Cake bund

Røres sammen med spatel ved medium hastighed i 4-5 min til massen er homogen. Vejes af på silikonepapir og smøres ud som rouladebunde (60x40 cm). Stikkes ud Ø14 efter afbagning. Vægt: 1000 g pr. plade. Afbagning: 10-12 min. ved 180°C.

Cheesecake med chokokiks

Bland Deli Cheesecake og knust kakaokiks sammen. Vendes med letpisket Whippak.

Kagens opbygning

Den komprimerede bund lægges i bunden af en ring Ø16 og H6. Fyld kagen 1/2 op af cheesecake med chokokiks. Læg en Dark Moist Cake bund i. Smør kagen glat med Cheesecake og slå derefter lette toppe i overfladen med paletten for at opnå et rustikt udseende. Dekorer kagen med chokoladepynt af Carat Coverlux samt chokokiks. Tilføj evt. et par stjernekastere.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Den perfekte kage til nytårsdesserten. Afvej evt. på mindre mængder og portionsanret kagerne eller lav som en lækker glasdessert.

Udforsk

Relaterde opskrifter