gram | ||
---|---|---|
Chokokiksebund | ||
Chokoladekiks fx. Oreo | 1000 | |
Smør, ca. | 350 | |
Dark Moist Cake bund | ||
Tegral Dark Moist Cake | 1000 | |
Æg | 400 | |
Olie | 400 | |
Vand | 200 | |
Cheesecake med chokokiks | ||
Deli Cheesecake | 1000 | |
Chokokiks | 400 | |
Whippak Flødestabilisator | 2000 g |
Smørret smeltes og blandes med knuste chokokiks. Ca. 150 g komprimeres i en ring Ø14 og sættes på frost.
Røres sammen med spatel ved medium hastighed i 4-5 min til massen er homogen. Vejes af på silikonepapir og smøres ud som rouladebunde (60x40 cm). Stikkes ud Ø14 efter afbagning. Vægt: 1000 g pr. plade. Afbagning: 10-12 min. ved 180°C.
Bland Deli Cheesecake og knust kakaokiks sammen. Vendes med letpisket Whippak.
Den komprimerede bund lægges i bunden af en ring Ø16 og H6. Fyld kagen 1/2 op af cheesecake med chokokiks. Læg en Dark Moist Cake bund i. Smør kagen glat med Cheesecake og slå derefter lette toppe i overfladen med paletten for at opnå et rustikt udseende. Dekorer kagen med chokoladepynt af Carat Coverlux samt chokokiks. Tilføj evt. et par stjernekastere.
Kompleksitetsniveau:
Den perfekte kage til nytårsdesserten. Afvej evt. på mindre mængder og portionsanret kagerne eller lav som en lækker glasdessert.