Burger To-go

Ingredienser

Grunddej
Hvedemel 2000
Sukker 200
Gær 150
Olie 150
Æg 50
Vand 1000
Easy Soft'r 10/100 200
Sapore Fidelio 40
Grov version - tilsæt
Softgrain Sprouted Rye 400

Fremgangsmåde

Step-by-step grunddej

Når du kommer fyld i, læg en udstikker på 6 cm i midten og læg fyldet i, pres med en ske så den får en ens overflade og læg låget på. På denne måde undgår du at fyldet render ud når den bager.

Forslag til fyld

Oksekød:  500 g oksefars brunes med 200 g hakket løg. Mix med salt, 200 g Softgrain Sprouted Rye, 300 g Plange Pizzasauce. Drys sesamfrø på toppen.
Skinke: Bland 500 g skinkestrimler med 300 g revet ost og 300 g Plange pizzasauce. Drys med durummel på toppen.
Pølse: Bland 500 g pølsesnitter med 200 g ketchup, 100 g sennep og 100 g. ristede løg.
Kylling: Bland 400 g kylling i tern med 200 g revet ost, 100 g salsa, 200 g guacamole og smag til med chiliflager. Drys med blå birkes.

Udforsk

Relaterde opskrifter