BaBa IN dessert

Ingredienser

Hvid Chokolademousse
Fløde 1000
Bavarois Neutral 100
Belcolade Selection Blanc 29,5% 500
Mælk 300
Blød Biscuit
Tegral Biscuit 1000
Æg 750
Vand 100
Cremyco 100
Abrikossirup
Harmony Classic Briant 300
Vand 100

Fremgangsmåde

Hvid Chokolademousse

Mælk bringes i kog og hældes over Belcolade Blanc Selection. Lad stå 5 min. og tilsæt Bavarois Neutral. Piskes sammen og blandes med letpisket fløde.

Blød Biscuit

Pisk ingredienserne sammen i 6-7 min. til en luftig masse. Sprøjtes i kuplede silikoneforme i passende størrelse og bages ved 180°C i ca. 20 min. (skal være helt tørre). Afkøles og befries fra formen.

Abrikossirup

Bringes i kog. Dyp de bagte biscuit i siruppen og lad dem suge saften.

Opbygning

Glas fyldes ca. ½ op med hvid chokolademousse. Den opblødte biscuit placeres ovenpå den satte mousse. Abrikossiruppen hældes over moussen, så der ligger et tykt lag. En pipette fyldes med Grand Marnier og sættes i biscuitten, som placeres i desserten.

Info

Kompleksitetsniveau:  

Udforsk

Relaterde opskrifter