Roulader

Roulder (også kendt som creme -eller syltetøjs ruller) er lavet af svampede kage og forskellige typer af fyld så som syltetøj, flødeskum, chokolade fyld eller glasur

Puratos ingredienser til at lave

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.

Ovablanca

Helblanding til fremstillingen af marengs. Ingen udskillelse af æggehvider. Kan bruges direkte eller med frugtfarve eller smag. Kan fryses. 1000 g Ovablanca til 500 g vand

Classic Pære

Smagskoncentrat baseret på 124 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Mint

Smagskoncentrat med mynte. Dosering 3-5%. Bager- og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Decorcreme Mørk

Mørk kakaobaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Deli Citron (Lemon)

Typisk fransk citronfyldning som bruges til kager og desserter. Bage- og frysestabil. Baseret på 6 g lime/ 100g

Belcolade Ganache

Belgisk chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bage- og frysestabil

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold