Roulader

Roulder (også kendt som creme -eller syltetøjs ruller) er lavet af svampede kage og forskellige typer af fyld så som syltetøj, flødeskum, chokolade fyld eller glasur

Puratos ingredienser til at lave

Cremyco

Klassisk koldcreme, med god bage- og frysstabilitet. Dosering 300 g/ltr

Ovablanca

Helblanding til fremstillingen af marengs. Ingen udskillelse af æggehvider. Kan bruges direkte eller med frugtfarve eller smag. Kan fryses. 1000 g Ovablanca til 500 g vand

Tegral Biscuit

Forblanding til fremstillingen af roulade- og lagkagebunde.

Tegral Dark Moist Cake

Saftig kakao kageblanding med extra enzymtechnologi for en bedre friskholdenhed.

Classic Hindbær

Smagskoncentrat baseret på 64 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Decorcreme Hvid

Hvid chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.

Classic Pære

Smagskoncentrat baseret på 124 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).