Roulader

Roulder (også kendt som creme -eller syltetøjs ruller) er lavet af svampede kage og forskellige typer af fyld så som syltetøj, flødeskum, chokolade fyld eller glasur

Puratos ingredienser til at lave

Classic Banan

Smagskoncentrat baseret på 25 g frugt 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Decorcreme Hvid

Hvid chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Classic Mango

Smagskoncentrat baseret på 32 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Classic Moka

Smagskoncentrat. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.

Classic Passion

Smagskoncentrat baseret på 87 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Tegral Biscuit

Forblanding til fremstillingen af roulade- og lagkagebunde.