Dampede kager

Dampede kager (også kaldt Mushi-Pan) er traditionelle japanske kager. Forskellen med muffins er at de er ikke bagt men dampet, hvilket giver dem en unik fugtighed og blød tekstur. Dampede kager kan være enten søde eller salte, alt efter hvilke ingredienser der bruges i dejen. En af de mest populære opskrifter er "Satsumaimo" dampede kager, som er lavet med søde kartofler. 

Puratos ingredienser til at lave

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.

Belcolade Chuncks Noir 5 mm

Firkantet mørke chokolade chuncks til indbagning

Classic Pære

Smagskoncentrat baseret på 124 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Mint

Smagskoncentrat med mynte. Dosering 3-5%. Bager- og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Decorcreme Mørk

Mørk kakaobaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Deli Citron (Lemon)

Typisk fransk citronfyldning som bruges til kager og desserter. Bage- og frysestabil. Baseret på 6 g lime/ 100g

Belcolade Chuncks Blanc 10 mm

Firkantet hvide chokolade chuncks til indbagning

Belcolade Grains Noir K20

Små mørke belgiske chokoladestykker til indbagning