Dampede kager

Dampede kager (også kaldt Mushi-Pan) er traditionelle japanske kager. Forskellen med muffins er at de er ikke bagt men dampet, hvilket giver dem en unik fugtighed og blød tekstur. Dampede kager kan være enten søde eller salte, alt efter hvilke ingredienser der bruges i dejen. En af de mest populære opskrifter er "Satsumaimo" dampede kager, som er lavet med søde kartofler. 

Puratos ingredienser til at lave

Classic Banan

Smagskoncentrat baseret på 25 g frugt 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Decorcreme Hvid

Hvid chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Classic Mango

Smagskoncentrat baseret på 32 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Classic Mint

Smagskoncentrat med mynte. Dosering 3-5%. Bager- og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Moka

Smagskoncentrat. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Belcolade Chuncks Blanc 10 mm

Firkantet hvide chokolade chuncks til indbagning

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.