Dampede kager

Dampede kager (også kaldt Mushi-Pan) er traditionelle japanske kager. Forskellen med muffins er at de er ikke bagt men dampet, hvilket giver dem en unik fugtighed og blød tekstur. Dampede kager kan være enten søde eller salte, alt efter hvilke ingredienser der bruges i dejen. En af de mest populære opskrifter er "Satsumaimo" dampede kager, som er lavet med søde kartofler. 

Puratos ingredienser til at lave

Cremyco

Klassisk koldcreme, med god bage- og frysstabilitet. Dosering 300 g/ltr

Summum Valnød

Smagskoncentrat med valnøddestykker (19%). Dosering 10%. Bage-og frysestabil. Summum serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Hindbær

Smagskoncentrat baseret på 64 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Decorcreme Hvid

Hvid chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.

Classic Pære

Smagskoncentrat baseret på 124 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Decorcreme Mørk

Mørk kakaobaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Classic Banan

Smagskoncentrat baseret på 25 g frugt 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).