Tærter

Søde og salte tærter har en ting til fælles: Skorpen. Skorpen kan enten laves med butterdej, sukkerbrød eller spødt wienerbrød. Hvis opskriften indeholder et enkelt lager af skorpe og er kaldt en tærte, hvorimod hvis fyldningen er helt overdækket med skorpe, bliver desserten en sød tærte. De fleste tærter indeholder frisk frugt eller sødet frugt men der er også andre variationer med nødder, chokolade og nogle med marengs. 

Puratos ingredienser til at lave

Cremyco

Klassisk koldcreme, med god bage- og frysstabilitet. Dosering 300 g/ltr

Classic Hindbær

Smagskoncentrat baseret på 64 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.

Classic Pære

Smagskoncentrat baseret på 124 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Harmony Classic Neutral

Smagsneutral gele, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Ready Neutral

Smagsneutral gele, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Miroir Glassage Noir

Kakao gele. Til gelering af desserter og dessertbomber, fryse og skærestabilt.

Harmony Ready Ruby

Gele med jordbærsmag, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.