Vandbakkelse

"The Chou" bagværk eller Eclair er en fransk specialitet som er at finde i et hvert tradionelt bageri. Dets navn kommer fra den franske "flash of lightening" fordi de kan spises meget hurtigt. Den originale opskrift indeholder en choux dej rørt i en aflang form, fyldt ud med creme og toppet med fondant glasur. Det kan for det meste findes i 3 forskellige smage: vanilje, kaffe eller chokolade men der er også opfundet flere sofistikerede opskrifter, der i blandt med flødeskum, frisk frugt og enda salte ingredienser. 

Puratos ingredienser til at lave

Harmony Classic Neutral

Smagsneutral gele, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Ready Neutral

Smagsneutral gele, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Ready Ruby

Gele med jordbærsmag, klar-til-brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Harmony Classic Briant

Gele med abrikossmag, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.

Miroir Glassage Noir

Kakao gele. Til gelering af desserter og dessertbomber, fryse og skærestabilt.

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.

Topfil Abrikos 45%

Abrikosfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 45 %

Topfil Vilde Blåbær 60%

Vilde blåbær frugtfyldning med stykker. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 60%