Vandbakkelse

"The Chou" bagværk eller Eclair er en fransk specialitet som er at finde i et hvert tradionelt bageri. Dets navn kommer fra den franske "flash of lightening" fordi de kan spises meget hurtigt. Den originale opskrift indeholder en choux dej rørt i en aflang form, fyldt ud med creme og toppet med fondant glasur. Det kan for det meste findes i 3 forskellige smage: vanilje, kaffe eller chokolade men der er også opfundet flere sofistikerede opskrifter, der i blandt med flødeskum, frisk frugt og enda salte ingredienser. 

Puratos ingredienser til at lave

Classic Banan

Smagskoncentrat baseret på 25 g frugt 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Whippak Flødestabilisator

Vegetabilsk flødestabilisator bruges alene eller sammen med fløde. Kan bruges til fromage, desserter eller ganache o. lign

Decorcreme Hvid

Hvid chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Classic Mango

Smagskoncentrat baseret på 32 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Bavarois Tiramisu

Fromagepulver med tiramisusmag. Til fremstillinge af fromager og desserter. Kan bruges sammen med fløde eller Whippak.

Topfil Abrikos 45%

Abrikosfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 45 %

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Harmony Classic Neutral

Smagsneutral gele, fortyndes med vand inden brug. Opvarmes i sprøjtemaskine og sprøjtes direkte på kagen eller tærten.