Vandbakkelse

"The Chou" bagværk eller Eclair er en fransk specialitet som er at finde i et hvert tradionelt bageri. Dets navn kommer fra den franske "flash of lightening" fordi de kan spises meget hurtigt. Den originale opskrift indeholder en choux dej rørt i en aflang form, fyldt ud med creme og toppet med fondant glasur. Det kan for det meste findes i 3 forskellige smage: vanilje, kaffe eller chokolade men der er også opfundet flere sofistikerede opskrifter, der i blandt med flødeskum, frisk frugt og enda salte ingredienser. 

Puratos ingredienser til at lave

Cremyco

Klassisk koldcreme, med god bage- og frysstabilitet. Dosering 300 g/ltr

Tegral Clara Super

Helblanding til produktionen af vandbakkelse, marieboller o. lign.

Summum Valnød

Smagskoncentrat med valnøddestykker (19%). Dosering 10%. Bage-og frysestabil. Summum serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Topfil Abrikos 45%

Abrikosfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 45 %

Topfil Mango 50%

Mangofrugtfyldning med stykker. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 50 %

Topfil Hindbær 50%

Hindbærfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 50 %

Topfil Hindbær 20%

Hindbærfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 20 %

Topfil Vilde Blåbær 60%

Vilde blåbær frugtfyldning med stykker. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 60%