Brownie

En brownie er en firkantet chokolade kage, opfundet i USA i slutningen af 19. hundrede tallet. Chokolade brownies er lavet med chokolade, sukker, æg, mel og smør og kan også tilføjes andre ingredienser så som chokolade stykker, cremet ost eller nødder. De er ofte serveret som en dessert toppet med flødeskum eller med vaniljeis, sammen med et glas mælk. 

Puratos ingredienser til at lave

Classic Banan

Smagskoncentrat baseret på 25 g frugt 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Decorcreme Hvid

Hvid chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Classic Mango

Smagskoncentrat baseret på 32 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Tegral Belgian Chocolate Cake

Kageblanding med ægte belgisk chokolade, indeholder 3.88 % kakao

Topfil Abrikos 45%

Abrikosfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 45 %

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Topfil Vilde Blåbær 60%

Vilde blåbær frugtfyldning med stykker. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 60%

Classic Moka

Smagskoncentrat. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).