Brownie

En brownie er en firkantet chokolade kage, opfundet i USA i slutningen af 19. hundrede tallet. Chokolade brownies er lavet med chokolade, sukker, æg, mel og smør og kan også tilføjes andre ingredienser så som chokolade stykker, cremet ost eller nødder. De er ofte serveret som en dessert toppet med flødeskum eller med vaniljeis, sammen med et glas mælk. 

Puratos ingredienser til at lave

Cremyco

Klassisk koldcreme, med god bage- og frysstabilitet. Dosering 300 g/ltr

Tegral Satin Wholegrain Cake

Kageblanding med vaniliesmag, baseret på fuldkornsmel

Tegral Brownie

Forblanding til fremstillingen af den klassiske brownie.

Tegral Satin Moist Yellow Cake

Saftig neutral kageblanding med extra enzymtechnologi for en bedre friskholdenhed.

Summum Valnød

Smagskoncentrat med valnøddestykker (19%). Dosering 10%. Bage-og frysestabil. Summum serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Tegral Satin Creme Cake Choco

Kageblanding med kakaosmag, indeholder 7.2 % kakao

Tegral Satin Creme Cake Neutral

Kageblanding med vanillesmag. Kan bruges til skærekager og muffins

Tegral Belgian Chocolate Cake

Kageblanding med ægte belgisk chokolade, indeholder 3.88 % kakao