Brownie

En brownie er en firkantet chokolade kage, opfundet i USA i slutningen af 19. hundrede tallet. Chokolade brownies er lavet med chokolade, sukker, æg, mel og smør og kan også tilføjes andre ingredienser så som chokolade stykker, cremet ost eller nødder. De er ofte serveret som en dessert toppet med flødeskum eller med vaniljeis, sammen med et glas mælk. 

Puratos ingredienser til at lave

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.

Topfil Abrikos 45%

Abrikosfrugtfyldning. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 45 %

Topfil Vilde Blåbær 60%

Vilde blåbær frugtfyldning med stykker. Bage- og frysestabil. Frugtindhold 60%

Tegral Satin Creme Cake Neutral

Kageblanding med vanillesmag. Kan bruges til skærekager og muffins

Tegral Brownie

Forblanding til fremstillingen af den klassiske brownie.

Tegral Belgian Chocolate Cake

Kageblanding med ægte belgisk chokolade, indeholder 3.88 % kakao

Belcolade Chuncks Noir 5 mm

Firkantet mørke chokolade chuncks til indbagning

Classic Pære

Smagskoncentrat baseret på 124 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).