Berliner

En Berliner er et traditionelt tysk konditori lavet af en stegt gærdej og er normalt fyldt med en marmelade fyldning og toppet med flormelis. Denne konditoriform var traditionelt spist for at fejre Nytår, men er også brugt på andre tidspunkter af året. 

Der er lavet mange forskellige regionale variationer gennem tiderne så som "bolas de Berlim" i Portugal, fyldt med æggeblomme creme eller "Kitchener Bun" i de sydlige australien, som er en Berliner skåret halvt over og er fyldt med både creme og syltetøj. 

Puratos ingredienser til at lave

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.

Soft'r Calida

Bagemiddel i pastaform til sprøde hvedetyper. Køl 1 dag. Dosering 1-2%

Belcolade Chuncks Noir 5 mm

Firkantet mørke chokolade chuncks til indbagning

Deli Cheesecake

Ægte New York cheesecake masse. Klar-til-brug. Indeholder 30 % smørost.

Classic Pære

Smagskoncentrat baseret på 124 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Mint

Smagskoncentrat med mynte. Dosering 3-5%. Bager- og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Decorcreme Mørk

Mørk kakaobaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Deli Citron (Lemon)

Typisk fransk citronfyldning som bruges til kager og desserter. Bage- og frysestabil. Baseret på 6 g lime/ 100g