Berliner

En Berliner er et traditionelt tysk konditori lavet af en stegt gærdej og er normalt fyldt med en marmelade fyldning og toppet med flormelis. Denne konditoriform var traditionelt spist for at fejre Nytår, men er også brugt på andre tidspunkter af året. 

Der er lavet mange forskellige regionale variationer gennem tiderne så som "bolas de Berlim" i Portugal, fyldt med æggeblomme creme eller "Kitchener Bun" i de sydlige australien, som er en Berliner skåret halvt over og er fyldt med både creme og syltetøj. 

Puratos ingredienser til at lave

Cremyco

Klassisk koldcreme, med god bage- og frysstabilitet. Dosering 300 g/ltr

Soft'r Tvebak

Bagemiddel i pastaform til bløddej. Dosering 7,5% på melmængden

Classic Hindbær

Smagskoncentrat baseret på 64 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Deli Cheesecake

Ægte New York cheesecake masse. Klar-til-brug. Indeholder 30 % smørost.

Classic Banan

Smagskoncentrat baseret på 25 g frugt 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Classic Kirsebær

Smagskoncentrat baseret på 61 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Soft'r Calida

Bagemiddel i pastaform til sprøde hvedetyper. Køl 1 dag. Dosering 1-2%

Classic Moka

Smagskoncentrat. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).