Berliner

En Berliner er et traditionelt tysk konditori lavet af en stegt gærdej og er normalt fyldt med en marmelade fyldning og toppet med flormelis. Denne konditoriform var traditionelt spist for at fejre Nytår, men er også brugt på andre tidspunkter af året. 

Der er lavet mange forskellige regionale variationer gennem tiderne så som "bolas de Berlim" i Portugal, fyldt med æggeblomme creme eller "Kitchener Bun" i de sydlige australien, som er en Berliner skåret halvt over og er fyldt med både creme og syltetøj. 

Puratos ingredienser til at lave

Classic Banan

Smagskoncentrat baseret på 25 g frugt 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabil Classic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Decorcreme Hvid

Hvid chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Classic Mango

Smagskoncentrat baseret på 32 g frugt/ 100 g. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Soft'r Calida

Bagemiddel i pastaform til sprøde hvedetyper. Køl 1 dag. Dosering 1-2%

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Classic Moka

Smagskoncentrat. Dosering 5%. Bage-og frysestabilClassic serien er perfekt til at give smag og farve til alle slags konditorvarer (fromager, cremefyldninger, geleer, ganches, pralinefyldninger osv).

Belcolade Chuncks Blanc 10 mm

Firkantet hvide chokolade chuncks til indbagning

Deli Karamel

Typisk sydamerikansk karamelfyldninger som Dulce de leche, bruges til kager og desserter. Frysestabil. Klar-til-brug.