Plange Franchipan

"Derfor bruger vi Plange Franchipan" 
 

17 jun. 2020

Hvad end du bruger Plange Franchipan i dine typiske franske mandelkager, mazarinmasser, makroner eller andre applikationer, giver produktet dig gode fordele og lækre resultater.

"Plange Franchipan giver mig nogle bedre, saftigere og også mere velsmagende slutprodukter til kunderne, som gladeligt genkøber." Sådan siger Claus fra Seest bageri, bl.a. når vi spørger hvorfor han er kommet godt i gang med at bruge Plange Franchipan. Han bruger den i sine wienerbrød, bløddejstyper, samt borgmestermasser og forventer at teste den i sine mazarinmasser indenfor nærmeste fremtid. Og netop om brugen af Plange Franchipan i borgmestermasse fremhæver Claus én af fordelene ved produktet: "Jeg kører en stor portion ad gangen i æltekarret, så jeg har til ca. en uges forbrug. Jeg opbevarer borgmestermassen ved lagertemperatur og der er ingen forskel på konsistensen på dag syv ift. dag et." Plange Franchipan giver den samme gode kvalitet, samt konsistens hver gang og er nem at anvende, hvilket heller ikke går ubemærket hen, hos bagerne der bruger den. Claus påpeger at han "er glad for at bruge produktet, fordi det er let at køre sammen uden klumper og det er let både at smøre og sprøjte ud i produkterne. Desuden er borgmestermasse med Plange Franchipan mere bagefast end mine tidligerer opskrifter, så den flyder ikke ud af produkterne i samme omfang." Da vi spurgte Peter fra Fensmark, påpegede han, ud over den attraktive pris, også den nemme arbejdstilgang, der er ved Plange Franchipan. Han har erfaret at det især er nemt når han "kører sukker og Franchipan sammen først, inden de resterende ingredienser tilsættes."
Ligeså sætter Kent fra Vennelyst Bageri fokus på de nemme arbejdsbetingelser og hans tilfredshed med Plange Franchipan. "Jeg kan godt lide, at den er nem at arbejde med og man har en masse helt fri for klumper." Han bruger Franchipan til mazarinmasse i sine Tosca snitter, samt mazariner med kransekage, hvor han sætter fokus på det gode resultat han opnår med produktet; "Plange Franchipan giver en god svampet bund. Den smager godt og vi er glade for at være kommet igang med at bruge den." Den gode smag er Peter enig i. Han bruger produktet i sin remonce og mazarinmasse og han påpeger at "Franchipan har en bedre smag af mandel i min mazarinmasse" sammenlignet med de produkter han har brugt før i tiden.

Har vi vækket din nysgerrighed? Så er du altid velkommen til at kontakte os