Give Konfekture overtages af Puratos

3 maj 2022

Vi skal hermed informere om, at den belgiske fødevareingrediensvirksomhed Puratos NV har købt den danske producent af frugtfyldninger og marmelade, Give Konfekture i Give og selskabet bag, Dainty ApS.

Puratos opererer allerede i Danmark via datterselskabet Puratos Denmark A/S i Vejle. Give Konfekture og Puratos Denmark fortsætter umiddelbart som to selvstændige søsterselskaber under Puratos Gruppen, hvorfor der ikke sker ændringer ift. medarbejdere, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere.

Give Konfekture har på godt 30 år udviklet sig til en markant aktør inden for frugtfyldninger og marmelade til det professionelle danske marked for industrielt bageri og mejeri. Puratos, der etablerede sig i Danmark for mere end 25 år siden, har de seneste år oplevet høj vækst i sit danske selskab og er i dag en betydelig leverandør af innovative ingredienser til bageri og konditori, samt belgisk chokolade.

Jacob Jensen, der er anden generation hos Give Konfekture fortsætter i virksomheden, men overlader hermed familiens ejerskab til en anden familieejet virksomhed. ”Puratos er på alle områder det perfekte match for os hos Give Konfekture og den nye konstellation giver store muligheder på både kort og lang sigt”, udtaler Jacob Jensen.

”Vi ser frem til et stærkt samarbejde mellem de to søsterselskaber og sammen at udvikle begge forretninger, samt at kunne bringe produktion og produktudvikling tættere på vores kunder”, fortsætter Michael Lundtoft, Regional Director Northern Europe hos Puratos. De to selskaber går derfor straks i gang med at arbejde med de nye muligheder og de mange spændende synergier mellem organisationernes kompetencer, produkter, kunder og markeder.

Har vi vækket din nysgerrighed? Så er du altid velkommen til at kontakte os