Dekoration

Chokolade kan bruges til som dekoration på alle typer af kager. Der er mange muligheder: Du kan bruge forskellige variationer af chokolade, alt efter hvilken smag din kage har eller hvilken form du vil have. Det kan endda laves til at give det bedst mulige effekter. Denne type af dekorationer er ideel til at tilføje et sødt touch til en hver form for dessert. 

Puratos ingredienser til at lave

Decorcreme Hvid

Hvid chokoladebaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Belcolade Kakao

Kakaopulver med 22-24 % fedtindhold

Belcolade Chuncks Blanc 10 mm

Firkantet hvide chokolade chuncks til indbagning

Belcolade Chokoladespåner Mørk 44%

Mørk belgiske chokoladespåner til afpyntning. Med et kakaoindhold på 44%

Belcolade Grains Noir K10

Små mørke belgiske chokoladestykker til indbagning

Belcolade Drops Ekstra Mørk 61%

Mørke belgiske chokolade drops til overtræk, støbning og dekoration. Med et kakaoindhold på 61%

Decorcreme Mørk

Mørk kakaobaseret ganache. Klar-til-brug. Bruges til overtræk af dessertkager, eller som fyldning i kager eller chokoladestykker

Belcolade Chokoladespåner Hvid 23%

Hvid belgiske chokoladespåner til afpyntning. Med et kakaoindhold på 23%