O-tentic - starten på alt dit brød

Lær mere om historien bag O-tentic, opdag nye lækre opskrifter og deltag i konkurrencen om en O-tentic gave.

O-TENTIC ER STARTEN PÅ FANTASTISKE BRØD - FULD AF SMAG, KONSISTENS OG TEKSTUR

Altamura-brødet er berømt i den italienske region Apulien, som er kendt for sin durumhvedesurdej. Ved at bruge den allernyeste fermenteringsteknologi har Puratos formået at genskabe denne autentiske smag. O-tentic er starten på alle dine brød med kun 4 ingredienser: mel, vand, salt og O-tentic, ligesom man gjorde før i tiden.

O-tentic er nem at bruge og baseret på naturlige ingredienser, så du kan producere forskellige brød med ét fælles træk: De minder meget om brødet fra de gode gamle dage, hvilket betyder velsmagende, frisk og ekstrem høj kvalitet. Hvis du vil differentiere dig endnu mere og skabe dit eget specielle brød, kan du kombinere O-tentic med Sapore og/eller Softgrains, for at få det bedste fra begge verdener. O-tentic er begyndelsen på alle dine brød.

Nogle mennesker kalder det en aktiv bagerkomponent, vi kalder det for starten på et godt brød.

OPRINDELSEN AF O-TENTIC

Det hele startede på i Altamura regionen, i det sydlige Italien, i en lille landsby i Puglia, som længe havde været kendt for sine lækre og flotte brød. Faktisk smagte Horace i 37 f.Kr. Altamura-brød, og da han blev forført af dets unikke og naturlige smag, skrev han i sin personlige dagbog, at han mente, at det var her "verdens bedste brød".

Nu, mere end 2000 år senere, efterspørger forbrugerne igen førsteklasses brød med naturlige ingredienser og en ægthed, der minder dem om de gode gamle dage ... det er derfor det hele starter med O-tentic.

Altamura brød, er langt det bedste brød der findes, så godt, at den kloge rejsende tager en forsyning med sig på sin videre rejse.

BOG I, V AF HORACES SATIRER 37 f.Kr

Mød Martin de Poorter, vores O-tentic-ambassadør. “Jeg har bagt med O-tentic hver dag i 15 år. Det giver mig den kreative frihed, at lave ægte og autentiske brød, ligesom i gamle dage. Endnu bedre er det, at O-tentic giver sikkerhed under alle stadier i brødfremstillingsprocessen, så du kan opnå en dokumenteret ensartet og overlegen kvalitet ved hver bagning.

Mine hemmeligheder? Lad mig fortælle dig en af dem: Temperaturen på dejen må aldrig overstige 26°C."