Merveilleux Creative

7 feb. 2023

Recipes
Valentine's Day
Patisserie

Opbygning

  • Marengs
  • Frugtfyldning
  • Chokolade Chantilly

Ingredienser

Metode

1. Marengs

Varm de første 3 ingredienser til 50 °C over vandbad. Piskes herefter til massen er kølet ned til stuetemperatur.
Sprøjtes ud som halve bikuber på bagepapir eller måtter.
Drys let med frysetrørrede kirsebær.

Bagetemp: 80°C med åbent spjæld.
Bagetid: 180 min.

2. Frugtfyldning

Puréerne varmes til 80°C.
Tilføj Bavarois Neutral og bland godt.
Topfil Finest Cherry røres i.
20 g spøjtes i små halvkuppelforme.
Frugtfyldningen fryses.

3. Chokolade Chantilly

Whippak varmes til 80°C og hældes over chokoladen.
Rør grundigt rundt og lad modne til næste dag på køl.
Piskes til blødt skum (som til Sarah Bernhard).