Hvordan laver man en bouchée med én oprindelse? Af Jeffrey De Weyer og Oliver Van Nueten

Tag på en kulinarisk rejse med Belcolades tekniske rådgiver, Jeffrey De Weyer, og den belgiske chocolatier, Oliver Van Nueten. Sammen definerer de essensen af en klassisk bouchée, ved hjælp af lækker mørk Cacao-Trace satificeret Belcolade chokolade og pekannødder.

Udfordringen er at genopfinde en klassisk bouchée med en unik og original smagsrejse og berige den med en kombination af gode ingredienser.

Resultatet? En bouchée, der respekterer traditionen, med et genialt twist. Kombinationen består af tropiske frugter og antydninger af røde og tørrede frugter, i den mørke chokolade med et højt kakaoindhold. Prikken over i'et er den rige, nøddeagtige smag af pekannødder.

Se vores video, som afslører hemmelighederne bag denne skønne originale bouchée, som kan give inspiration til, at du også kan genopfinde dine chokoladekreationer.

Opskrift: Pecan Bouchée

Opskrift: Pecan Bouchée

Dyk ned i denne detaljerede opskrift af Jeffrey De Weyer og Oliver Van Nueten, og løft dine chokoladekreationer til et nyt niveau. Lad os sammen skabe chokolademagi!

Tilbage til chokoladesmagens oprindelse

Lad os skabe en enkel og original bouchée

Forbrugerne er i stigende grad interesserede i produkternes oprindelse, hvor bemærkelsesværdige 62 % nu prioriterer at kontrollere oprindelsen af ingredienser, der er anført på emballagen*.

Belcolades chokolader fungerer som et glimrende udgangspunkt for at genskabe klassiske chokoladeopskrifter og forbedre den samlede smagsoplevelse. I et samarbejde mellem Oliver Van Nueten, Chocolatier, og Jeffrey De Weyer, Belcolade Technical Advisor, giver de et originalt twist til den klassiske bouchée med Belcolade Chokolade

Hvorfor valgte i denne smag?

Oliver Van Nueten: "Når du smager den, bliver du straks overrasket over dens frugtagtige karakter. Den tropiske smag af ananas, banan og passionsfrugt er øjeblikkeligt mærkbar. Bæredygtighed er også afgørende for mig. Da denne chokolade er Cacao-Trace-certificeret, ved jeg, at den bidrager til konkrete handlinger, der støtter kakaosamfundet."

Jeffrey De Weyer: “Desuden er det også en chokolade af særlig høj kvalitet uden lecithin, der tilbyder en ren og klar etiket til forbrugere, der søger gennemsigtighed."

Hvor brugbar er denne chokolade?

Jeffrey De Weyer: “Du kan gøre meget med den. Den er nem at arbejde med til barer, fyld, cremer og mousser."

Hvorfor havde du lyst til at lave en bouchée?

Oliver Van Nueten: “Jeg udforsker altid måder at genopfinde chokoladeklassikere på, og helst ved at bruge chokolader med en enkelt oprindelse. Derfor valgte vi en bouchée, hvor vi tilføjede vores eget twist."

Er du interesseret i flere detaljer om denne opskrift eller Belcolade Technical Advisor-teamet og vores tjenester?

*Kilde: Innova Category Survey Chocolate 2023 / Trends survey 2023.