Bæredygtig emballage betyder noget

1 mar. 2023

Article
Planet

Ved Puratos har vi dedikerede os til at skabe en positiv påvirkning på samfundet, og vi tager ikke let på det store ansvar der følger med. Vi føler os forpligtet over for dig og de fremtidige generationer og har derfor en plan der er bæredygtig, respektfuld og afbalanceret.

Vi forstår hvor vigtigt det er at passe godt på vores planet og har forpligtet os selv til at reducere, genbruge og genanvende så meget som vi kan. Vi sat os en række klare bæredygtighedsmål: at blive CO2-neutrale i 2025 på vores drift, vandbalanceret i 2030 og nul-affald-til-deponering på verdensplan i 2030. Disse mål afspejler vores forpligtelser overfor fremtiden og vores ønske om at minimere vores påvirkning på miljøet.

Puratos har forpligtet sig til at bruge genbrugt eller genanvendelig emballage inden 2025

Bæredygtig emballage er et centralt punkt på listen over vores indsatser for bæredygtigheden. Inden 2025 sigter vi mod at gøre alle vores emballagematerialer fuldt genanvendelige eller genbrugelige. Derudover har vi forpligtet os til at minimere miljøpåvirkningen af vores emballerede produkter så meget som muligt. Dette initiativ vil ikke kun hjælpe med at reducere Puratos' negative miljømæssige fodaftryk, men det vil også tilskynde og gøre vores kunder i stand til at reducere, genbruge og genanvende emballagematerialer og derved reducere deres påvirkning på klimaet.

Hvad betyder det for vores kunder?

  1. Lavere miljøaftryk på dine produkter:  At vælge leverandører, der bruger genanvendelig eller genanvendt emballage, hjælper dig med at reducere de negative påvirkninger på miljøet, på dit emballageaffald og sænker derved også dit miljømæssige fodaftryk af dine produkter og organisation som helhed.
  2. Styrk dit brands omdømme: Du kan forbedre dit brands omdømme ved at vise dine kunder, at du elsker planeten og gør en reel indsats for at reducere dit miljømæssige fodaftryk. At vælge bæredygtighedsorienterede ingrediensleverandører, som Puratos, hjælper du med at forbedre bæredygtigheden og appellere til miljøbevidste forbrugere, som i stigende grad efterspørger virksomheder, der stemmer overens med deres værdier. Ifølge vores Taste Tomorrow-undersøgelse er 61 % af forbrugerne globalt enige om, at det er vigtigt at opnå nul affald, 43 % nævner upcyclede ingredienser og 60 % bekymrer sig om, at deres mad bliver produceret med omtanke for miljøet.

Puratos fornyer emballagen for en bedre planet og kundeoplevelse

Ved Puratos har vi længe arbejdet på at udvikle bæredygtige emballageløsninger. Som førende fødevareingrediensleverandør forstår vi, at fødevaresikkerhed og -bevaring er topprioritet, men vi anerkender også vigtigheden af at minimere vores miljøpåvirkning. Det er derfor, vi har gjort det til en prioritet at skifte til bæredygtig emballage, der forbedrer fødevarekonservering, beskyttelse og sørger for fuld udnyttelse af vores ingredienser, samtidig med at den tilbyder maksimal bekvemmelighed for vores kunder.

De vigtigste fordele ved vores nydesignede emballage er:

  • Vi reducerer mængden af emballageaffald hos vores kunder ved at minimere mængden af emballagemateriale, vi bruger til at pakke vores produkter ind i.
  • Ved at designe vores emballage så det er klar til at blive genbrugt og implementere genanvendelige emballager såsom genanvendelige paller, containere og kasser, forhindrer vi engangsemballagematerialer i at ender på forbrænding eller lossepladsen.
  • Udover at bevare friskheden og kvaliteten af vores ingredienser, hjælper vores bæredygtige emballagekoncepter også med at reducere madspild gennem deres funktionalitet. Takket være emballageteknologien, er det let at åbne og let at tømme, så vi kan sikre, at vores ingredienser bliver brugt til deres fulde potentiale.
  • Vi er fokuseret på at minimere brugen af skadelige ressourcer i produktionsprocessen af vores emballage og maksimere brugen af genanvendelige ressourcer i vores sekundære emballage, hvilket forbedrer hele produktets miljømæssige fodaftryk. Vi mener vi er forpligtet til at bruge ansvarlige emballagematerialer og reducere vores afhængighed af ikke-vedvarende ressourcer for at minimere vores miljøpåvirkning.

Vi er stolte af at være førende i skiftet mod bæredygtige emballager inden for vores branche og mener at vi er forpligtet til at udvikle løsninger, der ikke kun beskytter miljøet, men også giver ultimativ bekvemmelighed for vores kunder.