Toastbrød

På dette tidspunkt i historien, var syrnet brød et lysere brød som var betragtet værende meget bedre end fladbrød. Der var bare et problem: Placeret i ørkenvarmen i længere perioder, ville brødet blive hård og meget svært at spise. Løsningen? Toastbrød. Det er muligt at toastbrød var en måde hvorpå man kunne bevare brød som værende en smagfuld morgenmadsløsning, fyldt med smør og marmelade. Ved at toaste skriver af brødet kunne det holde sig længere som spiseligt mad. 

 

Puratos ingredienser til at lave

O-tentic Durum

Aktiv bageriingrediens baseret på durumsurdej, med oprindelse fra Italien. Dosering 4 % på melmængden

Bio Pur Brood

Økologisk bagemiddel i pulverform til sprøde hvedetyper. Dosering 3% på melmængden

Soft'r Calida

Bagemiddel i pastaform til sprøde hvedetyper. Køl 1 dag. Dosering 1-2%

Easy Puravita Spekkel 25/100

Forblanding med surdej, soyagrits of solsikkefrø til sprøde brødtyper. Dosering 25 % på melmængden

Kimo Long A+

Bagemiddel i pulverform til produktion over frost (4-26 uger). Dosering 1-3% på melmængden

O-tentic Origin

Aktiv bageriingrediens baseret på rugsurdej, med oprindelse fra Frankrig. Dosering 4 % på melmængden

Easy Skruebrød

Forblanding med surdej, hørfrø og solsikkekerner. Dosering 33 % på melmængden

Sapore Rigoletto

Hvedefordej i pulverform med 20 syregrader oprindelse fra UK. Dosering 2-3 % på melmængden